Simona Hapciuc, despre colegii de la Survivor 2021 după ce a plecat din Republica Dominicană: "A venit la noi în ziua în care..."


Simona Hapciuc a ieșit de la Survivor 2021 și acum vorbește despre alianțele care s-au creat în Republica Dominicană.


In articol:

Simona Hapciuc susține că a ieșit pe nedrept din competiția Survivor 2021 și este de părere că a fost mult mai bine pregătită decât alți colegi din tabăra Faimoșilor.

Simona Hapciuc, despre alianțele create la Survivor 2021

Simona Hapciuc este de părere că alianțele create la Survivor 2021 i-au adus eliminarea din competiție.

„Jador a venit la noi în ziua în care s-au făcut nominalizările și au fost voturile împărțite între Roxana Nemeș și Sebi să ne roage să îl votăm pe Zanni. Se știa că celălalt grup o va vota pe Roxana, iar el a venit să ne roage să îl votăm pe Zanni. Eram noi fetele pe plajă, iar noi am zis că nu îl putem vota pe Zanni. El nu va ieși nici dacă va fi votat în consiliile viitoare.

Când a văzut că nu ne poate influența pe noi cum vrea el, s-a alăturat celeilalte alianțe. La consiliul de eliminare când s-a votat a treia persoană, ar fi fost culmea să îl nominalizeze pe Zanni, pentru că și-ar fi tăiat singur craca de sub picioare”, a declarat Simona Hapciuc.

Citeste si: Logodnicul Faimoasei Elena Marin i-a dat ultimatumul înainte de plecarea la Survivor România! „Omul cu care m-am logodit mi-a spus că nu mă așteaptă!”

simona hapciuc declaratii survivor 2021
Simona Hapciuc susține că Faimoșii au fost răutăcioși și i-au adresat cuvinte dureroase[Sursa foto: Instagram Simona Hapciuc]

Simona Hapciuc susține că anumiți concurenți au avut o atitudine defensivă la adresa femeilor, dinainte să ajungă la Survivor 2021.

„Au fost multe fete care și-au atribuit un rol de a fi cumva sub băieți. Ei (n.r- băieții) au fost foarte uniți de la bun început, nu ca noi. Prima ceartă pe care am avut-o cu Culiță și cu Jador a fost când încă nici nu eram ajunși în Dominicană.

Citeste si: Fost participant la "Puterea Dragostei", concurent la Survivor 2021?! Despre cine este vorba?

simona hapciuc despre aliantele de la survivor 2021
Simona Hapciuc este de părere că a ieșit pe nedrept din competiția Survivor România[Sursa foto: Instagram Simona Hapciuc]

Eram în avion, plecaserăm din București și era unul în fața mea și unul în dreapta mea și vorbeau despre femei ca și cum femeile ar fi fost ultimele scursuri ale pământului. Eu nici nu îi cunoșteam. M-am aprins foarte tare. Am explodat”, a precizat Simona Hapciuc.


Abonează-te pe

Citește și:

Weekend de top pentru Kanal D! Sâmbătă și duminică, “Survivor România” a plasat stația pe primul loc, pe toate categoriile de public monitorizate

Despărțire bombă în showbiz!? Ce se întâmplă în relația lui Theo Rose din cauza certurilor

Zanni, amenințat cu bătaia de Jador și Moroșanu? Detalii șocante ies la iveală!

Alex Velea, prima reacție după incidentul dintre Zanni și Elena Marin: „Nu susțin genul ăsta de limbaj”

Georgiana îi transmite primul mesaj lui Jador de la Survivor 2021! Mai există vreo șansă de împăcare?!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Constantin Enceanu, dezvăluiri noi despre cearta cu mama fiului de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian: „Sunt o persoană asumată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri