Zanni, amenințat cu bătaia de Jador și Moroșanu? Detalii șocante ies la iveală!


Zanni a făcut o mărturisire șocantă în cadrul unui Consiliu de eliminare marca Survivor România.


In articol:

Un scandal uriaș a zguduit tabăra Faimoșilor în ultimele ediții Survivor România, formându-se două tabere care îi au în frunte pe Zanni și Culiță, pe de o parte și pe Moroșanu și Jador, de partea cealaltă a baricadei.

Acuzațiile nu contenesc între Faimoși și se pare că și fetele au fost implicate în conflictele dintre cele două tabere. În Consiliile de eliminare ies la iveală detalii șocante despre certurile desfășurate în camp.

Astfel, Zanni a făcut o declarație cel puțin surprinzătoare. Faimosul susține că Jador și Moroșanu l-ar fi amenințat cu bătaia, avertizându-l că vor găsi o modalitate de a-l prinde la cotitură atunci când vor reveni în România.

zanni ameninta de jador si morosanu

Citeste si: Cine a lovit-o pe Simona Hapciuc de la Survivor România: "Am avut o ceartă și aceasta a fost rezultatul!"

„Mi-a zis și Jador, mi s-a mai zis și astăzi că o să ne vedem noi pe străzile din București. Și i-am zis: ce-ai putea, Moroșane să-mi faci decât să mă bagi în spital, maxim! Ce poți să-mi faci altceva?”, a mărturisit Zanni în cadrul unui Consiliu de eliminare.

Alexandra Stan a spus tot adevărul despre Zanni  după ce a părăsit Survivor România!

„Și el greșește!”

Alexandra Stan a scos la iveală detalii neașteptate din competiția fenomen Survivor România 2021, după ce a fost eliminată. Deși a avut o serie de conflicte dure cu acesta, artista a dat cărțile pe față și a mărturisit că Zanni ar putea să câștige Survivor România 2021.

zanni ameninta de jador si morosanu

Alexandra Stan a explicat că s-a format o coaliție împotriva lui Zannidache și din această cauză, acesta pare personajul negativ. 

Citeste si: Alex Velea și Antonia i-au oferit un cadou neașteptat lui Zanni la Survivor 2021. Cum a reacționat Faimosul?

„Eu, la început am ținut foarte mult cu Zanni și în continuare îl susțin, însă din păcate, s-a făcut o coaliție împotriva lui, ca fiind personajul negativ, din păcate și el greșește ca eu i-am zis că la multe faze greșește, dar din punct de vedere sportiv, e bun. Si Culiță e bun, și Elena, însă trebuie să învețe să socializeze mai mult, nu totul e despre sport.

Așa cum eu am rezistat doar două luni, e clar că nu e doar despre sport acolo. De la Războinici, îl văd pe Sorin, pe Marilena o vedeam, acum nu știu cum a fost ea. Nu știu cum au perceput-o oamenii. Mellina este foarte falsă, dar din perspectivă sportivă, e bună. Și Roxana de la noi este foarte puternică,"  a declarat Alexandra Stan, imediat după eliminare.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se mănâncă APIO

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE

Ce nu se poate mânca cu mâna

Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri