Ce au făcut Zanni și Alexandra Stan când s-a stins lumina la Survivor? Nimeni nu se aștepta!


Zanni și Alexandra Stan sunt într-un conflict continuu, însă atunci când se stinge lumina la Survivor lucrurile stau cu totul altfel.


In articol:

Zanni și Alexandra Stan sunt unii dintre cei mai controversați concurenți din cea de-a doua ediție a show-ului Suvivor România. Cei doi au în permanență ceva de împărțit, aruncându-și înțepături ori de câte ori au ocazia.

Colegul lor de echipă, Culiță Sterp, a observat că certurile dintre Zanni și Alexandra Stan trădează de fapt o dragoste între cei doi. Mai mult, aceștia dorm unul lângă altul în „căsuța” improvizată a Faimoșilor și împart aceeași pătură.

„Asta e ceartă d-aia de îndrăgostiți, înțelegi?”, a spus Alexandra Stan, în timp ce zâmbea în direcția lui Zanni, care a început și el să râdă.

  „A recunoscut Alexandra! Că e ceartă de îndrăgostiți, auzi?! Eu cred că ăștia doi de iubesc. Cine se tachinează se iubește. Ei dorm în același pat în fiecare seară și se ceartă în fiecare zi. Ce să înțelegem de aici? Eu cred că voi doi o să fiți împreună la anul și o să aveți și un copil. O să iasă direct cu tatuaje”, a declarat Culiță Sterp.

Citeste si: Declarație șocantă! Roxana Ghiță vrea să părăsească Survivor România 2021! „Am ajuns într-un stadiu de foame cronică!”

Ce au făcut Zanni și Alexandra Stan pe întuneric la Survivor?

Când se lasă seara peste Dominicană, se pare că certurile dintre Zanni și Alexandra Stan se transformă în…gesturi tandre. Imaginile vorbesc de la sine. În fața focului aprins de Faimoși, Alexandra a rupt din bucățica ei de mâncare și i-a întins-o „dușmanului” de peste zi, Zanni, dându-i să mănânce chiar ea, cu un gest tandru.

Zanni i-a aruncat o privire neașteptată colegei sale de echipă și nu a ezitat să accepte să fie hrănit de aceasta. Gestul nu a fost observat de Faimoși, lumina fiind destul de slabă, însă camerele nu i-au iertat pe „îndrăgostiți”.

Iată ce cuvinte grele și-au aruncat Zanni și Alexandra Stan într-o ediție anterioară!

Citeste si: Survivor România 1 februarie- Zanni a făcut mărturisiri cutremurătoare despre mama lui! “Pe mama am văzut-o de 4 ori în viața mea!”

I-am zis, vere, trebuie să ai și caracter și atitudine. Mi se pare că vi s-a urcat la cap. Ea e Alexandra Stan, despre care oricum n-am mai auzit”, a declarat Zanni.

„Mereu i-am vorbit foarte frumos, mereu l-am susținut de la început, din momentul zero”, a mărturisit Alexandra Stan. 

zanni si alexandra stan relatie la survivor

„Și eu ți-am spus mereu sincer în față. Nu stau să vorbesc frumos despre tine că și tu ai vorbit frumos despre mine.Dacă ești varză și fac gastrită din cauza ta, d-abia aștept să ieși afară. Plânge fals, este o falsă”, a adăugat Zanni de la Faimoși.

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac 15 Octombrie 2022. Află ce zodie simte nevoia să îi controleze pe cei din jur!

Noi detalii despre momentul care a provocat divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Ce înseamnă postul intermitent. „Poate să-ți facă bine, dacă medicul îți recomandă!”

Cum poți crește imunitatea copilului. „Vaccinarea este un scut!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum să îți decolorezi părul acasă. „S-ar putea să te trezești cu niște surprize”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri