Simona de la Puterea Dragostei, totul despre relaţia cu Alex Bobicioiu! "Mă bucur" EXCLUSIV!


Simona de la Puterea Dragostei, totul despre relaţia cu Bobicioiu! Vezi cum se înţeleg cei doi!

Simona Braboveanu este una dintre cele mai frumoase şi iubite fete care au trecut prin casa Puterea Dragostei. Tânăra de 20 de ani a ajuns în finala primului sezon chiar dacă nu a format un cuplu cu niciun băiat din emisiune şi nici nu a încercat să iasă în evidenţă prin scandaluri.

Şatena a mărturisit, în timpul show-ului, că nu a avut niciodată relaţii intime, dar şi că fraţii ei au învăţat-o să identifice minciunile şi vorbele goale în discursul bărbaţilor.

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre cearta cu Jador! "M-a împins" Vezi ce s-a întâmplat între cei doi! EXCLUSIV!

"Simt imediat vrăjeala", a spus aceasta.

Simona de la Puterea Dragostei, totul despre relaţia cu Bobicioiu! "El este supărăcios"

Simona nu a ascuns nici faptul că şi-ar dori să revină în casa Puterea Dragostei pentru un anumit concurent nou. I-a atras atenţia Livian şi recunoaşte că ar lupta cu Bianca pentru acesta, dacă fiul lui Nelson Mondialul i-ar da de înţeles că şi el o place.

Citeste si: Ce a păţit Jador în urmă cu puţin timp? A fost nevoie de intervenţia a 10 agenţi de pază! EXCLUSIV!

În acelaşi interviu, frumoasa şatenă a spus de ce l-a respins pe Alex Bobicioiu, fostul concurent de la Puterea Dragostei care nu a ascuns faptul că a plăcut-o extrem de mult.

"Bobicioiu a încercat să mă cucerească, dar nu este genul meu de băiat. El este supăracios, iar eu nu aş putea să am o relaţie cu un bărbat supărăcios pe care să nu-l pot tachina din când în când. Eu şi Bobi ne înţelegem însă foarte bine ca prieteni şi mă bucur că am rămas într-o relaţie de amiciţie", a declarat Simona, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

ROventura. Moldova – medicament pentru suflet

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri