Jador, ultimul mesaj pentru Ella! Şi-a deschis sufletul şi a spus exact ceea ce simte! Artistul îşi cere iertare public! "Îmi cer scuze" EXCLUSIV!


Jador, ultimul mesaj pentru Ella! Şi-a deschis sufletul şi a spus exact ceea ce simte!

Nu mai este un secret pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei că Ella a fost eliminată în gală, după ce şi-a rugat colegii să o voteze. înainte de acest episod însă, bruneta a plâns în hohote încercând să-l convingă pe Jador că celebrele conversaţii arătate de artist în faţa telespectatorilor sunt "fake"-uri. Deşi vizibil afectat de lacrimile fetei, solistul nu a crezut varianta ei, în schimb ne-a mărturisit că nu a avut nicio clipă intenţia să o facă să sufere.

Cântăreţul a declarat de nenumărate ori, atât în faţa camerelor, cât şi pe reţelele de socializare, că motivul pentru care nu a vrut să formeze un cuplu cu Ella a fost tocmai acesta, că nu vrea să o amăgească, să o folosească drept "pansament" şi să o ducă în pragul unei decepţii.

Citeste si: Ce a păţit Jador în urmă cu puţin timp? A fost nevoie de intervenţia a 10 agenţi de pază! EXCLUSIV!

Ca de obicei, protagonistul nostru a pus sentimentele pe primul loc şi nu a conceput să se cupleze cu cineva doar pentru imagine, în timp ce el, de fapt, se gândea la altă persoană.

Jador, ultimul mesaj pentru Ella! "Inima mea a fost cea care mi-a arătat că nu poate fi dăruită încă altei femei"

Asta nu înseamnă însă că lui Jador nu îi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Artistul spune că şi-a dorit doar să fie corect, dar la un moment dat lucrurile au scăpat de sub control.

"Ştiu că tot ce s-a întâmplat în gala de sâmbătă, de la Puterea Dragostei, a uimit publicul. Unii sunt acum de partea Ellei, alţii mă susţin pe mine.
Vreau, însă, ca toată lumea să ştie un lucru: Ella este o fată deosebită. O respect şi mi-a plăcut de cum am vazut-o. Am încercat să o cunosc, am încercat să mă apropii de ea. Doar că, vedeţi voi, nu doar fizicul contează într-o relaţie. Pentru că atunci când trec anii, sufletele şi caracterele sunt cele care rămân şi care contează într-o relaţie de durată, aşa cum visez eu să am. Eu nu spun că ea nu are un caracter frumos, doar că nu este compatibil cu al meu.

Citeste si: Prima apariție a Siminei de la Puterea Dragostei în costum de baie după ce s-a zis că e gravidă

Dacă am supărat-o pe Ella, dacă crede că i-am făcut rău, îmi cer scuze. Eu am acţionat aşa cum am simţit şi cred că am dovedit în atâtea luni de competiţie că sunt omul care acţionează cum îi spune inima.
Tot inima mea a fost cea care mi-a arătat că nu poate fi dăruită încă altei femei pentru că, DA, aparţine în continuare Siminei. Am recunoscut, nu m-am ascuns nici în faţa Ellei, nici a camerelor, nici a fanilor mei. Am acţionat, din nou, aşa cum am simţit.
Pe cei pe care i-am supărat cu dezvăluirile mele legate de Ella, din gala trecută, îi rog sa ma scuze, iar ei îi doresc multă fericire şi o viaţă minunata! Pentru că merita!", a declarat Jador.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Ce a postat Gabriela Cristea, înainte de ceremonia din biserică! ”Nu știam atunci că vom avea un drum comun”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri