Simona de la Puterea Dragostei, extrem de sexy şi pasională în ultimul videoclip al lui Florin Salam! Uite cum arată!


Simona de la Puterea Dragostei, în ultimul clip al lui Florin Salam! Uite cum arată tânăra!

Simona de la Puterea Dragostei susţine că este fecioară, iar în casa Puterea Dragostei nu a vrut să-şi facă o relaţie, sub nicio formă, chiar dacă a fost curtată de mai mulţi concurenţi.

Frumoasa şatenă i-a refuzat pe Jador şi pe Alex Bobicioiu, Culiţă Sterp fiind singurul bărbat de care i-a plăcut cu adevărat. Legătura dintre ei s-a încheiat însă în stadiul de flirt, protagonista noastră fiind în continuare singură. Dar nu disponibilă, am putea spune, ţinând cont că niciun reprezentant al sexului tare nu a reuşit să ajungă la inima ei.

Citeste si: Bogdan Mocanu spune de ce nu a fost la petrecerea Siminei şi a lui Alex Zănoagă! "Era acolo şi Andy"

Simona de la Puterea Dragostei, în ultimul clip al lui Florin Salam! Pe plan profesional este extrem de solicitată şi câştigă foarte bine!

Ei bine, dacă din punct de vedere personal, tânăra nu se poate lăuda cu prea multe evenimente fericite, pe plan profesional este extrem de solicitată şi câştigă foarte bine. Simona promovează o sumedenie de produse, contra cost, bineînţeles, iar recent a fost distribuită să interpreteze rolul principal feminin în ultimul videoclip al lui Florin Salam şi al lui Geany Morandi, la piesa "Nu e o poveste".

 

În clip, Simona apare extrem de sexy, jucăuşă, îmbrăcată provocator şi sigură pe ea, atitudine ce o prinde de minune.

Citeste si: Suma URIAŞĂ câştigată de Jador, de Revelion! E incredibil ce vrea să facă artistul cu banii!

Simona de la Puterea Dragostei o antipatizează pe Ella! Uite ce a spus despre ea!

"Mie mi se pare că fetele noi din casă nu sunt sincere şi au venit cu lecţia învăţată la emisiune. Dintre toate, cea mai prefăcută mi se pare Ella. Eu cred că a jucat mult teatru cu Jador, doar să iasă ea în evidenţă şi să fie favorită. Prea s-a dus în casă fixată pe el, deşi nu îl cunoştea foarte bine. Ea tot trăgea de el să aibă o relaţie şi mi s-a părut totul forţat, ca un scenariu. Mă bucur însă că Jador este băiat deştept şi şi-a dat seama", a declarat Simona.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Ce știm, de fapt, despre Coronavirus? Descoperire este de ultim moment

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Divertisment

Parteneri