Simina și Alex Zănoagă s-au despărțit după trei ani: „Nu ne mai înțelegeam”


Ce spune Simina de la Puterea dragostei despre despărțirea de Alex Zănoagă. Ce s-a întâmplat între cei doi.


In articol:

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit. După luni întregi în care au existat multe speculații cu privire la relația lor, foștii concurenți de la Puterea dragostei au decis să continue pe drumuri separate.

Simina Loica a făcut anunțul greu cu privire la despărțire. Deși au existat mai multe împăcări și despărțiri, Simina și Alex Zănoagă și-au dat seama că este mai bine să se despartă, chiar dacă mulți așteptau cu nerăbdare nunta lor.

Se pare că, în ciuda încercărilor repetate de a rămâne împreună pentru copil, și-au dat seama nu doar că nu le face bine lor, dar nici celui mic.

Citeste si: Motivul real pentru care Simina Loica s-a despărțit de Jador: „Jigniri brutale și foarte deranjante”

„Deci eu cu Alex nu ne mai înțelegeam de acum mult timp, tot am încercat să ne înțelegem, să căutăm o cale pentru copil, dar dacă tu ca om nu ești fericit cu acea persoană, nici copilul nu este fericit. Și dacă copilul vede în fiecare zi ceartă, supărări, pe mama lui că plânge, ce rost are?

Ce rost are să mă vadă pe mine Dominic în fiecare zi supărată, plângând, nervoasă…nu pot să-i ofer lui atenție, educație, nu pot să-i ofer tot ce are el nevoie pentru că eram mereu supărată, mereu plânsă…Nu îmi pare rău că am copilul, copilul este

tot ce iubesc eu și o să iubesc toată viața mea și o să mai fiu eu pe Pământ ”, a explicat Simina Loica, în cadrul unui live.

Citeste si: Simina Loica s-a despărțit de Alex Zănoagă și se iubește cu Bobicioiu? Imaginile care îi dau de gol

Simina de la Puterea dragostei

Simina de la Puterea dragostei a rămas cu Dominic

[Sursa foto: Instagram]

Alex Zănoagă a trecut peste despărțire

În plus, Simina a recunoscut că Alex Zănoagă a trecut destul de repede peste despărțire și că a început să frecventeze cluburile, așa că nu este exclus ca să îl vedem în curând cu o nouă cucerire. De asemenea, fosta concurentă de la Puterea dragostei a dezvăluit că își dorește ca fostul său soț să mai facă un copil de care „să se poată ocupa”.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă și-au spus adio! Anunțul a fost făcut chiar de fosta concurentă de la Puterea Dragostei: ”Îmi doresc să fie fericit, să-și facă o relație”

„Nu-mi pare rău o secundă. Nu-mi pare rău de nimic. Eu nu am nicio problemă, am primit poze cu el că a fost în club, Doamne ajută. Îmi doresc să fie fericit, să-și facă o relație, să-l iubească mai mult decât am putut eu să-l iubesc, să se înțeleagă de 100 de ori mai bine, să facă și un copil, să se poată ocupa de el. Bineînțeles că, Dominic va fi și va rămâne copilul lui toată viața lui. Nu înseamnă că trebuie să stau și eu forțat”, a mai spus bruneta.


Abonează-te pe

Citește și:

Simina Loica și Alex Zănoagă, la un pas să se despartă?: „Eu le-am zis să se oprească”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Simina Loica și Alex Zănoagă vor al doilea copil! Ce spune fosta concurentă de la Puterea dragostei: „Ne gândim serios să ne extindem familia”

Bogdan Mocanu și Simina Loica, dezvăluiri uimitoare despre Jador! Tânărul a spus totul despre manelist: „El este însurat de câțiva ani cu altcineva”

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri