Silvana Riciu, in lacrimi dupa divort! A facut marturii de suflet despre o perioada extraordinar de dificila! "Imi plang neputinta, nefericirea..."

Silvana Riciu, in lacrimi dupa divort! A facut marturii de suflet despre o perioada extraordinar de dificila!
Silvana Riciu, in lacrimi dupa divort! A facut marturii de suflet despre o perioada extraordinar de dificila! "Imi plang neputinta, nefericirea..."

Silvana Riciu a vorbit in premiera despre divort.

 

"Am evitat sa merg oriunde si sa vorbesc despre un sentiment atat de sensibil, de delicat, e greu sa iti deschizi sufletul! Mi-am dorit divortul ca o eliberare sufleteasca. Exista o presiune psihica, exista o presiune sufleteasca. E presiune, e nefericire. Am ales atunci sa ramanem impreuna pana cand copiii vor mai creste. Andrada era suficient de mare, Luca nu era pregatit, nu intelegea ce se intampla.

I-am tratat ca pe niste oameni maturi, am vorbit cu ei ca de la egal la egal. Sotul meu nici acum nu ar vrea sa ma mut, sa plec, dar am nevoie de asta pentru mine, pentru sufletul meu!", a spus Silvana Riciu intr-un interviu acordat lui Teo Trandafir la Kanal D.

Citeste declaratiile socante ale cantaretei pe Wowbiz.ro. 



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

"Cash Taxi", cu Catalin Cazacu, din 30 iulie, de luni pana vineri, de la ora 22:30

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies