Sigur il consumi si tu! Asta e alimentul ieftin care scade riscul de diabet!

Sigur il consumi si tu! Asta e alimentul ieftin care scade riscul de diabet!
Sigur il consumi si tu! Asta e alimentul ieftin care scade riscul de diabet!

Este un aliment bogat in nutrienti esentiali (proteine de foarte buna calitate, calciu, alte minerale si vitamine) si are un continut caloric moderat.

 

Includerea iaurtului in alimentatia de zi cu zi are efecte pozitive si asupra circumferintei taliei, care este mai redusa in cazul persoanelor care il consuma regulat (de 4 – 5 ori pe saptamâna). Efectele benefice ale consumului de iaurt in scaderea riscului de exces ponderal reies si din concluzia unei analize complexe, realizate pe baza mai multor studii internationale.
Consumul regulat de iaurt, ca parte a unei alimentatii echilibrate, este benefic si in privinta aparitiei altor afectiuni metabolice.
Rezultatele unor studii care au investigat influenta dietei in raport cu o serie de probleme de sanatate au aratat ca un consum regulat de iaurt (de 4 – 5 ori pe saptamâna) poate reduce cu 28% riscul aparitiei diabetului de tip 2.4
sursa: Gandul.info

Includerea iaurtului in alimentatia de zi cu zi are efecte pozitive si asupra circumferintei taliei, care este mai redusa in cazul persoanelor care il consuma regulat (de 4 – 5 ori pe saptamâna).

Efectele benefice ale consumului de iaurt in scaderea riscului de exces ponderal reies si din concluzia unei analize complexe, realizate pe baza mai multor studii internationale.

Consumul regulat de iaurt, ca parte a unei alimentatii echilibrate, este benefic si in privinta aparitiei altor afectiuni metabolice. Rezultatele unor studii care au investigat influenta dietei in raport cu o serie de probleme de sanatate au aratat ca un consum regulat de iaurt (de 4 – 5 ori pe saptamâna) poate reduce cu 28% riscul aparitiei diabetului de tip 2.4


sursa: Gandul.info

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Culiță Sterp răspunde acuzațiilor lui Carmen de la Sălciua, referitoare la relația lui cu Daniela Iliescu: „Când a văzut-o la nuntă, dacă vedea una urâtă, nu mai zicea nimic. Arăta mai bine.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Călătorie în Sanliurfa, Turcia, una dintre cele mai importante leagăne ale civilizației Astăzi, de la ora la 14:30, în “ROventura”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies