Sigur il consumi si tu! Asta e alimentul ieftin care scade riscul de diabet!

Sigur il consumi si tu! Asta e alimentul ieftin care scade riscul de diabet!
Sigur il consumi si tu! Asta e alimentul ieftin care scade riscul de diabet!

Este un aliment bogat in nutrienti esentiali (proteine de foarte buna calitate, calciu, alte minerale si vitamine) si are un continut caloric moderat.

 

Includerea iaurtului in alimentatia de zi cu zi are efecte pozitive si asupra circumferintei taliei, care este mai redusa in cazul persoanelor care il consuma regulat (de 4 – 5 ori pe saptamâna). Efectele benefice ale consumului de iaurt in scaderea riscului de exces ponderal reies si din concluzia unei analize complexe, realizate pe baza mai multor studii internationale.
Consumul regulat de iaurt, ca parte a unei alimentatii echilibrate, este benefic si in privinta aparitiei altor afectiuni metabolice.
Rezultatele unor studii care au investigat influenta dietei in raport cu o serie de probleme de sanatate au aratat ca un consum regulat de iaurt (de 4 – 5 ori pe saptamâna) poate reduce cu 28% riscul aparitiei diabetului de tip 2.4
sursa: Gandul.info

Includerea iaurtului in alimentatia de zi cu zi are efecte pozitive si asupra circumferintei taliei, care este mai redusa in cazul persoanelor care il consuma regulat (de 4 – 5 ori pe saptamâna).

Efectele benefice ale consumului de iaurt in scaderea riscului de exces ponderal reies si din concluzia unei analize complexe, realizate pe baza mai multor studii internationale.

Consumul regulat de iaurt, ca parte a unei alimentatii echilibrate, este benefic si in privinta aparitiei altor afectiuni metabolice. Rezultatele unor studii care au investigat influenta dietei in raport cu o serie de probleme de sanatate au aratat ca un consum regulat de iaurt (de 4 – 5 ori pe saptamâna) poate reduce cu 28% riscul aparitiei diabetului de tip 2.4


sursa: Gandul.info

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

 Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Cine este Andreea Tonciu. „Noi nu aveam centrală, nou aveam apă caldă acolo, mă spălam la lighean, era casă naționalizată.”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Cum ne sabotăm dragostea în relații. 7 motive pentru care majoritatea relațiilor eșuează

Incredibil cum arăta Mihaela de la „Casa iubirii” în urmă cu 12 ani! Fotografiile în care abia o recunoști pe câștigătoarea sezonului 2

Ei sunt clujeni găsiți morți în curtea casei. Asta le-a adus sfârșitul


Cookies