Si barbatii au cicluri hormonale! Uite cum se manifesta


Barbatii trec prin cicluri hormonale, nivelul testosteronului fiind mai ridicat dimineata, probabil fiind stabilit de ritmul circadian.

Nivelul testosteronului scade in timpul zilei. Acum cercetatorii doresc sa demonstreze prezenta schimbarilor homonale, precum cele ale femeilor, in decursul unei luni.

Top 4 zodii de care se teme toata lumea! Cand apar in preajma, toti stau cu sufletul la gura

Cercetatorii considera ca nivelul hormonilor barbatilor fluctueaza in functie de sezon. In cadrul unui studiu din 2003 a fost descoperit faptul ca nivelul testosteronului barbatilor dintr-un oras din Norvegia scade in timpul verii si creste la sfarsitul toamnei. Un alt studiu realizat pe barbatii danezi a furnizat rezultate asemanatoare.

Ce risti sa patesti daca ai ovare polichistice

Daca aceste ritmuri sunt reale, principalul factor care ar influenta nivelul testosteronului ar putea fi soarele, mai exact lumina solara, exercitiile fizice din timpul verii, precum si cresterea in greutate acumulata pe timpul iernii.

Sursa: descopera.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Emoționant! Imaginile pe care nimeni nu le-a văzut cu Andreea Pirui și Marius la scurt timp de la eliminarea bărbatului de la Puterea dragostei!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri