„Și-a pus la punct situația”. Ce s-a întâmplat cu averea Mariei Ciobanu. Artista a pierdut sume mari de bani


Celebra artistă a trecut, de-a lungul timpului, prin multe momente de cumpănă, care au făcut-o să ia decizii radicale. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu averea ei?


In articol:

Maria Ciobanu este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Cu toate că a câștigat, de-a lungul carierei sale, sume importante de bani, a pierdut o avere estimată la câteva milioane de euro.

Citeste si: „E lucidă”. Maria Ciobanu se întoarce în România! Ce spune Ionuț Dolănescu despre starea de sănătate a mamei sale

Ce s-a întâmplat cu averea Mariei Ciobanu

Ce s-a întâmplat cu averea Mariei Ciobanu

[Sursa foto: Facebook]

Ce s-a ales cu averea Mariei Ciobani

Maria Ciobanu locuiește în America, iar pentru a fi sigură că nu va mai avea parte de surprize, și-a împărțit averea și bunurile.

Astfel, fata sa, Camelia Filip, va primi vila din zona Giulești în care mama sa a trăit în ultimii ani pe care i-a petrecut în România.

În zona Parcului Carol, celebra artistă a mai construit o vilă cu trei etaje pentru a servi drept cămin copiilor săi: Leontina, Camelia și Ionuț.

Maria Ciobanu a avut o avere estimată la 2 milioane de euro, proprietăți și obiecte personale de valoare.

Din nefericire, vedeta a pierdut casele pe care le deține în țară. Una dintre ele a fost demolată, iar din cealaltă a fost dată afară, după ce s-a constatat că locuința avea alt proprietar, potrivit capital.ro.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, la un moment dat, despre drama cântăreței de muzică populară: „Eu nu am văzut cu ochii mei testamentul, dar știu că și-a pus la punct situația ca să nu se repete istoria lui Ion Dolănescu.

A făcut ordine în avere, ca să nu existe certuri între copii, deși ei se înțeleg foarte bine”, a spus Adriana Bahmuțeanu potrivit Spynews.ro.

Citeste si: „M-au nenorocit”. De la ce a pornit conflictul dintre Maria Ciobanu și Angelica Stoican? Cele două nu își mai vorbesc de ani buni

Ce s-a întâmplat cu averea Mariei Ciobanu

Ce s-a întâmplat cu averea Mariei Ciobanu

[Sursa foto: Facebook]

Ce pensie are Maria Ciobanu

Maria Ciobanu s-a declarat total nemulțumită de pensia pe care o avea în România. Artista a dezvăluit, la un moment dat, că primea lunar suma de doar 1.200 de lei de la statul român.

„După 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200!”, a comentat, la un moment dat Maria Ciobanu.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este NICULINA STOICAN. "M-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat. O bătaie pe care nu am uitat-o nici până acum”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine este CONSTANTIN ENCEANU. „Îmi amintesc când mi-a luat mama primul pulover de lâniţă.... era cu trei numere mai mari”

Cine este IRINA LOGHIN. "Şi astăzi, dacă îmi dai o sapă în mînă şi mă trimiţi pe un rînd să sap, nu se ţine nimeni de mine"

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri