Sfecla rosie trateaza leucemia si previne bolile de inima! Iata ce alte beneficii mai are!


Sfecla rosie trateaza leucemia si previne bolile de inima! Iata ce alte beneficii mai are!

Cercetatorii spun ca sucul de sfecla rosie este unul dintre cele mai puternice remedii in tratarea cancerului si a leucemiei.

 

Sfecla rosie contine vitaminele A, C, E, vitaminele din complexul B, si minerale precum fier, cupru, zinc, iod, calciu, potasiu, amidon si hidrocarburi.
Cel care lupta impotriva cancerului si a leucemiei este pigmentul din sfecla rosie, care nu este toxic, nu se distruge prin prelucrare termica si nici in timpul digestiei. Persoanele suferinde trebuie sa bea suc de sfecla rosie in fiecare zi. Doua kilograme de sfecla rosie se impart in trei si, din fiecare portie, se prepara sucul necesar unei zile, cam 200 de ml. Consumul regulat de sfecla sub forma de suc, gatita sau cruda, in salata, scade efectele negative ale tratamentelor cu radiatii, reechilibreaza  apetitul, normalizeaza  viteza de sedimentare a hematiilor.
Sucul de sfecla rosie reduce presiunea arteriala, micsorând riscul de boli de inima si atac cerebral, arata un studiu recent.
In cadrul unei cercetari realizate la Universitatea Queen Mary din Londra s-a aratat ca persoanele care beau zilnic câte un pahar de suc de sfecla rosie au tensiunea mai mica decât cele care nu recurg la acest „tratament”, relateaza Daily Mail. Iar schimbarea se vede dupa  numai un pahar, efectul fiind aproape imediat. Cercetatorii au pus acest efect pe seama nitratului. In cadrul studiului, pacientilor li s-au administrat ba tablete de nitrati, ba suc de sfecla rosie, observându-se un efect similar in ambele cazuri, respectiv scaderea tensiunii arteriale.
Nitratii actioneaza asupra organismului dilatând vasele de sânge si scazând tensiunea. In cadrul cercetarii, s-a aratat ca, cu cât tensiunea era mai mare la inceputul tratamentului, cu atât mai vizibile erau rezultatele la finele tratamentului.
Sursa: efemeride.ro

Sfecla rosie contine vitaminele A, C, E, vitaminele din complexul B, si minerale precum fier, cupru, zinc, iod, calciu, potasiu, amidon si hidrocarburi.

Cel care lupta impotriva cancerului si a leucemiei este pigmentul din sfecla rosie, care nu este toxic, nu se distruge prin prelucrare termica si nici in timpul digestiei.

Persoanele suferinde trebuie sa bea suc de sfecla rosie in fiecare zi. Doua kilograme de sfecla rosie se impart in trei si, din fiecare portie, se prepara sucul necesar unei zile, cam 200 de ml. Consumul regulat de sfecla sub forma de suc, gatita sau cruda, in salata, scade efectele negative ale tratamentelor cu radiatii, reechilibreaza  apetitul, normalizeaza  viteza de sedimentare a hematiilor.

Sucul de sfecla rosie reduce presiunea arteriala, micsorând riscul de boli de inima si atac cerebral, arata un studiu recent. In cadrul unei cercetari realizate la Universitatea Queen Mary din Londra s-a aratat ca persoanele care beau zilnic câte un pahar de suc de sfecla rosie au tensiunea mai mica decât cele care nu recurg la acest „tratament”, relateaza Daily Mail. Iar schimbarea se vede dupa  numai un pahar, efectul fiind aproape imediat. Cercetatorii au pus acest efect pe seama nitratului. In cadrul studiului, pacientilor li s-au administrat ba tablete de nitrati, ba suc de sfecla rosie, observându-se un efect similar in ambele cazuri, respectiv scaderea tensiunii arteriale. Nitratii actioneaza asupra organismului dilatând vasele de sânge si scazând tensiunea. In cadrul cercetarii, s-a aratat ca, cu cât tensiunea era mai mare la inceputul tratamentului, cu atât mai vizibile erau rezultatele la finele tratamentului.

Sursa: efemeride.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Rugăciunea de dimineață. Cum să te rogi după ca să-ți meargă bine toată ziua

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Dieta de slăbit 7 kg într-o săptămână. Principii de bază și sugestie de meniu

Cum să slăbești 4 kilograme în 14 zile cu paste făinoase

Oana Roman a ajuns pe mâna medicului estetician. Ce intervenții și-a făcut vedeta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Ce culoare se asortează cu gri. Ce trebuie să eviți atunci când porți gri

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri