Sfaturi pentru a purta pardesie și trenciuri. „Stăpânul absolut este pielea”

Sfaturi pentru a purta pardesie și trenciuri. „Stăpânul absolut este pielea”
Sfaturi pentru a purta pardesie și trenciuri. „Stăpânul absolut este pielea”

Sezonul pardesielor și al trenciurilor bate la ușă. Află care sunt tendințele în modă pentru toamna aceasta.

Pardesiele și trenciurile au constituit mereu o variantă călduroasă și potrivită pentru ținutele de primăvară-toamnă. Lungi sau scurte, colorate sau nude, cu dungi, flori sau carouri, toată lumea are cel puțin un pardesiu sau un trenci în garderobă. Pentru că ele sunt purtate atât de femei, cât și de bărbați, este foarte important să știm care sunt tendințele în modă ca să alegem piesa vestimentară potrivită.

În cadrul emisiunii „ Teo Show ”, difuzată pe Kanal D, Teo Trandafir l-a avut invitat în platou pe analistul de modă, Alin Gălățescu.

Acesta ne-a oferit câteva detalii despre ce printuri și culori se poartă sezonul acesta.

Citește si: Cu ce se poartă pantalonii baggy. 3 idei de ținute care vor atrage toate privirile

Sfaturi pentru a purta pardesiu și trenci

Citește si: Care sunt regulile de stil vestimentar ale lui Cătălin Botezatu. "Nu recomand bărbaților să se îmbrace colorat la o nuntă"

Sfaturi pentru a purta pardesie și trenciuri

Pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, trebuie mai întâi să structurăm această categorie a trenciurilor și pardesielor.  Trenciurile și pardesiele sunt aproape la fel, însă diferența o face rezistența acestora la condițiile meteorologice nefavorabile. Astfel, trenciurile sunt concepute mai mult pentru vremea ploioasă, iar pardesiele sunt proiectate pentru vremea mai rece.

Analistul de modă susține că pardesiele reprezintă un înlocuitor mai subțire pentru paltoane, ,Mie nu-mi plac paltoanele! Ele au fost înlocuite cu pardesiul, s-a scos căptușeala și e mai subțire!", a

explicat Alin Gălățescu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Specialistul în domeniu ne sfătuiește ca pentru sezonul viitor să optăm pentru hainele de tip trenci, indiferent de lungimea acestora „ În general, sezonul viitor, cel mai iubit este trenciul, care continuă să țină capul de afiș. După aceea, hainele de piele, care pot să fie și extrem de soft.

Se poartă atât lung, cât și scurt
.”

Din ce material trebuie să fie făcute pardesiurile și trenciurile pentru acest sezon

Citește si: 3 Ținute super cool pentru facultate. Vei atrage toate privirile

Sfaturi pentru a purta pardesie și trenciuri

Potrivit specialistului în domeniul modei, sezonul acesta este indicat să optăm pentru piese vestimentare din piele „ Stăpânul absolut este pielea .”

Pe lângă piele, tricotajul este o altă variantă de luat în calcul atunci când ne alegem piesele vestimentare „ După aceea, surprinzător, a revenit tricotajul, care era văzut ca o rudă săracă. Acum tricotajul este super cool, de la extrem de sofisticat până la minimal absolut. De la acele împletituri ample, scandinave, până la un tricotaj extrem de fin ca niște pânze de păianjen.”, explică specialistul în domeniu.

Ce culori se poartă toamna aceasta

Citește si: Cum alegi ghetele potrivite pentru acest sezon? Sfaturi și recomandări

Sfaturi pentru a purta pardesie și trenciuri

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

În privința culorilor, dacă vorbim despre piesele femeiești, paleta este destul de variată. Aceasta cuprinde atât culori electrice, cât și nuanțe de nude și negru.

Vorbim de culori noi și foarte în tendință. Acele culori electrice, fie orange electric, albastru electric, verde electric sunt o porțiune. O altă porțiune este una foarte conservatoare, care cuprinde negrul, nude, care va fi culoarea etalon pentru sezonul primăvară-vară 2023, rozul datorită marelui Valentino Garavani ”, explică analistul de modă.

În privința pieselor masculine, recomandat pentru bărbați este să rămână în zona de culori neutre „ La băieți e foarte sobru în continuare.”, adaugă specialistul în domeniu.

Care sunt printurile în vogă

Citește si: 5 piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă pentru facultate

Dacă optăm pentru un pardesiu sau un trenci clasic fără vreun print, atunci știm sigur că  nu dăm greș. Dacă însă vrem să animăm ținuta și să apelăm la un print care să ne scoată din anonimat, trebuie să știm că cele mai în vogă printuri sunt cele de inspirație britanică, punk și rock  „ În carouri pentru că inspirația britanică este în prim-plan. Zona de punk, zona de rock este destul de în front ”, spune specialistul.

Analistul de modă ne recomandă de asemenea să nu încercăm foarte mult să spargem barierele atunci când optăm pentru o piesă vestimentară deoarece în zilele noastre „ ieșirea din grup este văzută ca o revoluție când, de fapt, este un alt tip de clișeu .”



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce înseamnă conceptul de modă sustenabilă și cum poți încuraja acest trend

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Cum să porți o cămașă albă. 5 ținute pentru o piesă vestimentară versatilă

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies