Sfaturi pentru a purta pardesie și trenciuri. „Stăpânul absolut este pielea”

Sfaturi pentru a purta pardesie și trenciuri. „Stăpânul absolut este pielea”
Sfaturi pentru a purta pardesie și trenciuri. „Stăpânul absolut este pielea”

Sezonul pardesielor și al trenciurilor bate la ușă. Află care sunt tendințele în modă pentru toamna aceasta.

Pardesiele și trenciurile au constituit mereu o variantă călduroasă și potrivită pentru ținutele de primăvară-toamnă. Lungi sau scurte, colorate sau nude, cu dungi, flori sau carouri, toată lumea are cel puțin un pardesiu sau un trenci în garderobă. Pentru că ele sunt purtate atât de femei, cât și de bărbați, este foarte important să știm care sunt tendințele în modă ca să alegem piesa vestimentară potrivită.

În cadrul emisiunii „ Teo Show ”, difuzată pe Kanal D, Teo Trandafir l-a avut invitat în platou pe analistul de modă, Alin Gălățescu.

Acesta ne-a oferit câteva detalii despre ce printuri și culori se poartă sezonul acesta.

Citește si: Cu ce se poartă pantalonii baggy. 3 idei de ținute care vor atrage toate privirile

Sfaturi pentru a purta pardesiu și trenci

Citește si: Care sunt regulile de stil vestimentar ale lui Cătălin Botezatu. "Nu recomand bărbaților să se îmbrace colorat la o nuntă"

Sfaturi pentru a purta pardesie și trenciuri

Pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, trebuie mai întâi să structurăm această categorie a trenciurilor și pardesielor.  Trenciurile și pardesiele sunt aproape la fel, însă diferența o face rezistența acestora la condițiile meteorologice nefavorabile. Astfel, trenciurile sunt concepute mai mult pentru vremea ploioasă, iar pardesiele sunt proiectate pentru vremea mai rece.

Analistul de modă susține că pardesiele reprezintă un înlocuitor mai subțire pentru paltoane, ,Mie nu-mi plac paltoanele! Ele au fost înlocuite cu pardesiul, s-a scos căptușeala și e mai subțire!", a

explicat Alin Gălățescu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Specialistul în domeniu ne sfătuiește ca pentru sezonul viitor să optăm pentru hainele de tip trenci, indiferent de lungimea acestora „ În general, sezonul viitor, cel mai iubit este trenciul, care continuă să țină capul de afiș. După aceea, hainele de piele, care pot să fie și extrem de soft.

Se poartă atât lung, cât și scurt
.”

Din ce material trebuie să fie făcute pardesiurile și trenciurile pentru acest sezon

Citește si: 3 Ținute super cool pentru facultate. Vei atrage toate privirile

Sfaturi pentru a purta pardesie și trenciuri

Potrivit specialistului în domeniul modei, sezonul acesta este indicat să optăm pentru piese vestimentare din piele „ Stăpânul absolut este pielea .”

Pe lângă piele, tricotajul este o altă variantă de luat în calcul atunci când ne alegem piesele vestimentare „ După aceea, surprinzător, a revenit tricotajul, care era văzut ca o rudă săracă. Acum tricotajul este super cool, de la extrem de sofisticat până la minimal absolut. De la acele împletituri ample, scandinave, până la un tricotaj extrem de fin ca niște pânze de păianjen.”, explică specialistul în domeniu.

Ce culori se poartă toamna aceasta

Citește si: Cum alegi ghetele potrivite pentru acest sezon? Sfaturi și recomandări

Sfaturi pentru a purta pardesie și trenciuri

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

În privința culorilor, dacă vorbim despre piesele femeiești, paleta este destul de variată. Aceasta cuprinde atât culori electrice, cât și nuanțe de nude și negru.

Vorbim de culori noi și foarte în tendință. Acele culori electrice, fie orange electric, albastru electric, verde electric sunt o porțiune. O altă porțiune este una foarte conservatoare, care cuprinde negrul, nude, care va fi culoarea etalon pentru sezonul primăvară-vară 2023, rozul datorită marelui Valentino Garavani ”, explică analistul de modă.

În privința pieselor masculine, recomandat pentru bărbați este să rămână în zona de culori neutre „ La băieți e foarte sobru în continuare.”, adaugă specialistul în domeniu.

Care sunt printurile în vogă

Citește si: 5 piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă pentru facultate

Dacă optăm pentru un pardesiu sau un trenci clasic fără vreun print, atunci știm sigur că  nu dăm greș. Dacă însă vrem să animăm ținuta și să apelăm la un print care să ne scoată din anonimat, trebuie să știm că cele mai în vogă printuri sunt cele de inspirație britanică, punk și rock  „ În carouri pentru că inspirația britanică este în prim-plan. Zona de punk, zona de rock este destul de în front ”, spune specialistul.

Analistul de modă ne recomandă de asemenea să nu încercăm foarte mult să spargem barierele atunci când optăm pentru o piesă vestimentară deoarece în zilele noastre „ ieșirea din grup este văzută ca o revoluție când, de fapt, este un alt tip de clișeu .”Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce înseamnă conceptul de modă sustenabilă și cum poți încuraja acest trend

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Reprezentanţii supermarketului reacţionează după gestul Sânzianei Negru: "Am aflat cu tristeţe. Vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea"

Cum să porți o cămașă albă. 5 ținute pentru o piesă vestimentară versatilă

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies