Cum să porți o cămașă albă. 5 ținute pentru o piesă vestimentară versatilă

Cu ce asortez o camasa alba
Cu ce asortez o camasa alba

Camașa albă simplă este nelipsită din garderoba doamnelor și domnișoarelor, indiferent de anotimp, siluetă, vârstă sau preferințele vestimentere! Iată cum să porți o cămașă albă pentru a te încadra în trendurile momentului.

Fiecare femeie în parte are cel puțin o cămașă albă, însă de foarte multe ori piesa vestimentară stă în dulap uitată de timp. Sunt situații în care nu știm cu ce să o asortăm și ce alte tipuri de materiale ar putea veni bine în această combinație, iar pentru astfel de incertitudini există un singur răspuns: indiferent de stil, cămașa albă poate fi asortată cu ușurință în ținutele tale!

Cămașa albă are foarte multe avantaje. Este, în primul rând, o piesă de îmbrăcăminte cameleon care permite construirea mai multor tipuri de ținute. De asemenea, nu se demodează niciodată și este foarte elegantă, dar în același timp permisivă, căci poate fi purtată cu blugi, pantaloni de orice tip și fuste. Atât cea clasică, cât și cămașa cu volane sau mâneci bufante oferă o multitudine de variante stilistice cu care fără îndoială vei atrage toate privirile celor din jur.

Iată cum să porți o cămașă albă în 5 ținute: 

Citeste si: CITEȘTE: Cum să aranjezi hainele în dulap. 10 trucuri ca să ai mai mult spațiu

Cum să porți o cămașă albă
Cum să porți o cămașă albă[Sursa foto: Unsplash]

Cămașa albă cu blugi

Atât blugii boyfriend, cât și cei mulați, pot fi purtați fără probleme cu o cămașă albă. Dacă parametrii corpului permit expresivitatea blugilor boyfriend, încearcă să adaugi în ținută o cămașă albă și cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută! Indiferent dacă aceasta este una clasică sau modernă, combinația cu jeans îți

va scoate în evidență formele și îți va crea o alură nonconformistă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cum să porți o cămașă albă lungă

În cazul acesta, cămașă albă lungă va fi elementul principal. Dacă te duci la birou, ai putea să alegi o pereche de pantaloni simpli, negri sau o pereche de blugi skinny, încălţări comode şi o geantă.

Cu o cămașă lungă din bumbac, de exemplu, îți construiești un stil lejer, chic și feminist, gata să faci față cu brio problemelor de zi cu zi. Dacă vrei să porți cămașa albă lungă pentru o întâlnire în oraș, alege o pereche de pantaloni largi, dar strâmți pe gleznă, și o pereche de pantofi cu toc.

Citeste si: CITEȘTE: Ce haine te avantajează dacă ești minionă. 10 articole vestimentare care te fac să pari mai înaltă

Cum să porți o cămașă albă
Cum să porți o cămașă albă[Sursa foto: Unsplash]

Cum să porți o cămașă albă la o ținută elegantă

Pentru o apariție spectaculoasă, alege să porți cămașa albă cu o fustă midi sau lungă. Cu siguranță vei întoarce toate privirile! Cămașa albă poate căpăta valențe extrem de sofisticate, asta în cazul în care vii în completarea ei cu o fustă elegantă, o pereche de pantofi stiletto, o geantă clasică, ochelari de soare și câteva accesorii precum cercei, brățări sau inele.

Atenție! Este foarte important să nu purtăm întreagul set de bijuterii pentru că va da senzație de încărcare.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cum să porți cămașa albă cu volane

Cămașa albă cu volane este cea mai bună soluție pentru a arăta profesionist, elegant și fresh. Aceasta poate fi asociată cu blugi și o jachetă neagră, pentru un look casual, dar și cu tocuri și o fustă drăguță pentru o ieșire în oraș, spre exemplu. Cămașa albă cu volane combină comoditatea unui tricou cu delicatețea și profesionalismul unei cămăși, astfel că se asortează bine cu pantalonii scurți, fie că este vorba despre jeans, bumbac, pânză sau in, dar și cu rochiile de vară.

Citeste si: CITEȘTE: Cu ce se scot petele de grăsime de pe haine

Cu ce asortez o camasa alba
Cu ce asortez o camasa alba[Sursa foto: Unsplash]

Cum să alegi cămașa albă cu mâneci bufante

Una dintre cele mai cunoscute piese vestimentare preferate de faimoșii creatori de modă este, fără doar și poate, cămașa albă cu volane. Acestea sunt văzute ca fiind foarte elegante și șic, perfecte pentru a fi purtate la ocazii și sărbători speciale. Ei bine, cămășile albe de acest fel pot fi purtate și într-un look casual, în combinații cu blugi sau adidași, de exemplu. Dacă își dorești un look elegant, cămașa albă cu volane se potrivește perfect cu cizmele negre peste genunchi și cu o fustă mini.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Garderoba unei femei de 50 ani. „Primul sfat, cel de bază, ar fi să poarte hainele în care se simt frumoase, să nu încerce să fie în trend cu orice preț"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

4 Piese vestimentare esențiale în garderoba de primăvară

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies