Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 3 octombrie 2020. Peștii se îndrăgostesc


Sfatul zilei

Citește sfatul zilei de 3 octombrie și vezi cine începe un nou capitol sâmbătă, după o perioadă extrem de dificilă.


In articol:

  Iată sfatul zilei de astăzi, pentru fiecare zodie în parte. Nu uita nici de horoscopul chiinezesc al săptămânii.

  Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 3 octombrie2020

  BERBEC: Ești ca un taifun astăzi, iar cei din jurul tău nu pot înțelege cu ce au greșit. Nu îi face părtași la nemulțumirile tale. Numărul norocos al zilei este 6.

  TAUR: Culegi ce ai semănat. A venit momentul să dai socoteală pentru niște lucruri pe care le-ai avut de rezolvat în timp record. Numărul norocos al zilei este 12.

  GEMENI: Toată lumea pare că se ceartă în jurul tău și doar tu poți să calmezi lucrurile, în stilul tău caracteristic, cu ironie fină și cu buna dispoziție care îi molipsește pe toți. Numărul norocos al zilei este 9.

  RAC: Fii mai optimist, dacă te culci pe o ureche și lași lucrurile să se rezolve de la sine nu vei face nimic bun azi.

  Numărul norocos al zilei este 1.

  LEU: Din când în când, trebuie să faci un sacrificiu, chiar dacă nu îți face plăcere acest lucru. Merită acest lucru, de dragul persoanei iubite. Numărul norocos al zilei este 8.

  FECIOARĂ: Ai de făcut niște alegeri importante legate de locul de muncă. Cineva poate veni cu o soluție salvatoare. Numărul norocos al zilei este 2.

  BALANȚĂ: Cineva din jur îți cere sfatul, iar experiența pe care o ai te ajută să oferi niște soluții salvatoare. Numărul norocos al zilei este 5.

  SCORPION: Cei care te cunosc pentru prima dată te pot considera excentrici. Din când în când, ai nevoie să dai explicații cu privire la comportamentul tău. Numărul norocos al zilei este 7.

  SĂGETĂTOR: O zi aparent banală se poate încheia într-un mod spectaculos, dacă îți deschizi inima și lași pe cineva să intre în ea. Numărul norocos al zilei este 4.

  CAPRICORN: Nu suporți falsitatea unei persoane care a intrat în grupul tău și simți să spui lucrurilor pe nume. Ai grijă cum îți alegi cuvintele. Numărul norocos al zilei este 13.

  VĂRSĂTOR: Vorbele tale pot face mult rău unei persoane care nu merită acest lucru. Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Numărul norocos al zilei este 9.

  PEȘTI: Primești un semn important din partea unei persoane care ți-a atras atenția. Ești pregătit să îi spui ceea ce simți, fără să stai pe gânduri. Numărul norocos al zilei este 3.


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4- 10 octombrie. Cuvântul cheie al săptămânii va fi „restanță”: aveți mare grijă la semnale!

  O să intre în pământ de RUȘINE! Ce secret teribil ascunde Andreea Mantea

  Horoscop chinezesc săptămânal 3 - 9 octombrie 2020. Cocoșii își schimbă viața

  Care sunt cele mai enervante defecte ale fiecărei zodii? Ce nativi se aprind foarte ușor atunci când îi calci pe coadă?

  Horoscop rune pentru luna octombrie 2020. O perioadă tensionată pentru trei zodii

  Clipul zilei pe KFETELE.RO

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Informatiile zilei

  Carantină adaptivă în Ucraina! Ce restricții se aplică?

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Horoscop zilnic
  Parteneri