Sfatul Lidiei Fecioru pentru mame si viitoare mamici


Bioenergeticianul Lidia Fecioru ofera o serie de sfaturi persoanelor care se prezinta la cabinetul ei. Femeia cunoaste o serie de trucuri pentru a trai sanatos si mult, iar toate aceste învataminte le-a însusit în urma experientelor vaste.

Sfat de la Lidia Fecioru pentru mame

"Toata lumea îsi pune întrebarea de ce copiii, pana într-un an sau un an si ceva, au tumori. Cu ce a pacatuit acest copil atat de mic ca are o problema asa de grava? Este vorba despre informatii intrauterine. În momentul în care o mama ramane însarcinata, ea nu trebuie sa aiba nicio secunda o frica, nici pentru ea si nici pentru copilul pe care îl poarta. Frica ce se instaleaza intrauterin se duce tinta catre copil. Toate informatiile si fricile se transmit copiilor", a declarat recent Lidia Fecioru.

"Sunt multi care traiesc cu sentimentul de vinovatie toata viata. Acest sentiment destabilizeaza sistemul nervos si loveste în tot ce înseamna sistem neuro-vegetativ, adica tot ce tine de digestiv. Digestivul tine de la varful limbii pana la capatul intestinului gros", a mai declarat Lidia Fecioru la o emisiune tv.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Jador, achiziţie BOMBĂ, de peste 100.000 de euro! Uite ce-şi cumpără solistul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri