Sfâşietor! Ce i-a mărturisit Viorel Lis soţiei sale: “Mi-a zis că îi e teamă ca după ce moare el să... “


Viorel Lis s-a luptat în ultima vreme cu grave probleme de sănătate.

 

Fostul edil al Capitalei i-a mărturisit soției sale de ce se teme cel mai mult după ce el va muri.

Citeste si: Actorul Steve Bean a murit! S-a stins din viaţă din cauza unei forme rare de cancer nazal

“Viorel m-a zis că îi e teamă ca după ce moare el, să nu-mi găsesc pe vreunul care să mă bată, are tot felul de gânduri”, a mărturisit Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV, potrivit cancan.ro.

Oana Lis a vorbit și despre zilele în care s-a gândit la sinucidere.

“M-am ocupat mai mult de mine, de familie, de casa mea, de sufletul meu. Ce să zic, depinde de zile. La noi fiecare zi este total altfel. M-a ajutat foarte mult psihologia ca să trec peste lucrurile astea. Viorel nu se simte bine. De exemplu acum două trei zile m-a speriat foarte tare. Mi-a zis că şi-a pierdut cunoştinţa, s-a lovit cu capul de perete. Sunt tot felul de lucruri. Eu nu sunt genul care îmi place să mă plâng. Mi s-a întâmplat pe stradă să mă buşească plânsul dintr-odată.

Aseară am fost la o masă şi nu a putut să vină cu mine. Asta e. Îl mai scot, mai ieşim şi noi la o păcănea, ce-i face lui plăcere. Eu nu am fost plecată din ţară de opt ani de zile, asta nu înseamnă că am o viaţă perfectă. (…). Nu îmi impune să nu mă duc, să stau în casă. Nu îmi mai place mie în cluburi. Am libertate. Am prieteni care mă invită la Miami, Paris, dar nu mă duc. Vreau să stau aici cu Viorel. (…).

M-am gândit şi la sinucidere de câteva ori. (…). Nici pentru mine nu m-am rugat a Dumnezeu atât de mult. Eu cred. Dacă nu crezi nu se întâmplă”, a mai spus blondina in urma cu câteva luni. 

Ajuns la 74 de ani, Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral în aprilie 2018. El a fost operat de colecist în luna noiembrie a anului 2017, iar intervenția chirurgicală a fost extrem de delicată.

Sursa: B1.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

5 idei de cadouri pentru el la aniversarea unui an de relatie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri