Reactia unei mame, dupa ce un medic oncolog pediatru a spus ca in Romania copiii "au tot ce le trebuie"


Monica Dragomir, presedintele Societatii Romane de Onco-Hematologie Pediatrica, spune ca, in Romania, copiii bolnavi de cancer au tot ce le trebuie si sunt tratati exact ca in strainatate.

 

Citeste si: Horoscop WEEKEND 8-10 februarie 2019. Luna în creştere în Berbec, Mercur intră în Peşti! Ce se întâmplă pentru noi?

"Din punct de vedere al oncologiei pediatrice, avem tot ce ne trebuie. Au fost si sunt mici probleme de aprovizionare de-a lungul timpului, dar nu se paote spune ca e o criza fara rezolvare. Am incercat sa rezolvam pe plan local atunci cand, dintr-un motiv oarecare, sursa nationala sau internationala de medicament nu era disponibila. Exista medicamente care, la un moment dat, nu au intrat in tara. Deloc. Ca nu au fost fabricate. Am incercat sa o rezolvam cu suport din partea asociatiilor, fundatiilor din tarile unde sunt. Dar pentru copii cantitatile sunt relativ mici. Copiii au avut tot ce le trebuie tot timpul," a spus Monica Dragomir, presedintele Societatii Romana de Onco-Hematologie, potrivit Digi24.

Citeşte continuarea pe copilul.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Bianca Drăgușanu, despărțire de Alex Bodi. Vedeta este pregătită să iubească din nou!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri