Sfarsitul lumii vine in Octombrie? Planeta Nibiru se va ciocni cu Pamantul! Citeste aceasta teorie conspirationista!


Pamantul ar putea fi distrus in luna Octombrie a anului 2017, cand o planeta misterioasa se va ciocni cu a noastra, spune o teorie conspirationista.

 

David Meade, autorul cartii "Planet X – The 2017 Arrival", crede ca o stea, sora binara a soarelui nostru, se indreapta spre noi pe la Polul Sud.
Barbatul sustine ca steaua va aduce cu ea sapte corpuri care orbiteaza, inclusiv pe Nibiru, o planeta uriasa albastra care se va ciocni cu Pamantul. Se crede ca Nibiru este o planeta de la marginea sistemului nostru solar.
David Meade crede ca planeta va lovi Pamantul in octombrie anul acesta, insa ca este dificil de observat in acest moment din cauza unghiului din care se apropie de noi.
In cartea sa, barbatul sustine ca are dovezi stiintifice, insa cititorii cred ca este mai mult un volum religios.
Cu toate acestea, antreprenorul Robert Vicino crede ca este adevarat si ca elitele se pregatesc deja pentru sfarsit.
Rusia a facut deja exercitii militare pentru 40 de milioane de persoane. In plus, barbatul construieste si adaposturi care vor proteja oamenii de impact.
NASA sustine insa ca totul este o minciuna. Nibiru ar fi trebuit sa mai "loveasca" Pamantul in 2003, in 2012, in septembrie 2015 si decembrie 2015.

David Meade, autorul cartii "Planet X – The 2017 Arrival", crede ca o stea, sora binara a soarelui nostru, se indreapta spre noi pe la Polul Sud.Barbatul sustine ca steaua va aduce cu ea sapte corpuri care orbiteaza, inclusiv pe Nibiru, o planeta uriasa albastra care se va ciocni cu Pamantul. Se crede ca Nibiru este o planeta de la marginea sistemului nostru solar.

Baba Vanga, previziunie TRAGICA pentru 2017: "Mor multi oameni"

David Meade crede ca planeta va lovi Pamantul in octombrie anul acesta, insa ca este dificil de observat in acest moment din cauza unghiului din care se apropie de noi. In cartea sa, barbatul sustine ca are dovezi stiintifice, insa cititorii cred ca este mai mult un volum religios.

Profetia teribila a parintelui Paisie Aghioritul- Incepe Al Treilea Razboi Mondial: “Rugati-va neincetat!”

Cu toate acestea, antreprenorul Robert Vicino crede ca este adevarat si ca elitele se pregatesc deja pentru sfarsit. Rusia a facut deja exercitii militare pentru 40 de milioane de persoane. In plus, barbatul construieste si adaposturi care vor proteja oamenii de impact.

NASA sustine insa ca totul este o minciuna. Nibiru ar fi trebuit sa mai "loveasca" Pamantul in 2003, in 2012, in septembrie 2015 si decembrie 2015.

sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mioara Velicu. "Noi ne-am crescut unul pe altul, îmbracam hainele unuia altuia"

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Ce poți da de pomană de Adormirea Maicii Domnului, 15 august

Mâncare de post pentru pomană

Cu ce se mănâncă nachos. Ce fel de toppinguri alegi pentru acest preparat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Maria Constantin. „Eu țin foarte mult la imaginea mea și încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri