Sex FABULOS, mariaj DEZASTUOS. Psihologul explică de ce atracţia fizică e cel mai prost motiv de întemeiere a unei căsnicii


Atracţia fizică e cel mai prost motiv de întemeiere a unei căsnicii şi motivul pentru care “îngrijorător de multe cupluri ajung la cabinetul de consiliere”, susţine psihologul Cezar Laurenţiu Cioc. El explică pe larg de ce sexul nu garantează un mariaj fericit şi de durată şi care ar trebui să fie, de fapt, criteriile de alegere ale partenerului de viaţă.

Intâlneşti pe cineva cu care ai o chimie puternică – te sperii şi tu de cât de intensă este relaţia!

Faci sex de câteva ori pe zi şi e din ce în ce mai clar: aşa vrei să traieşti toată viaţa, ţi-ai găsit în sfârşit jumătatea şi ar fi bine să te casătoreşti cât mai repede! Te simţi plin(ă) de speranţă, simţi că ai acces la un univers de posibilităţi şi ai sentimentul că eşti luat(ă) pe sus din lumea obişnuită şi introdus(ă) într-o lume a pasiunii şi a focului mistuitor.

Trăieşti intens această iubire şi nu ai nici un dubiu că va dura, aşa că te grăbeşti să legalizezi relaţia, ca nu cumva să pierzi un partener care te împlineşte. Pare cunoscut scenariul? Este povestea cu care îngrijorător de multe cupluri ajung la cabinetul de consiliere psihologică.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 3-9 DECEMBRIE 2018. O nouă etalare de RUNE şi SFATUL runelor pentru tine!

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 3-9 decembrie 2018. Săptămână nebună în cer! Ce aduce pentru zodii

Doliu în lumea filmului! Marele actor s-a stins. Fosta lui soţie a făcut anunţul

Prime substanţiale de Crăciun şi multe zile libere. Cine sunt fericiţii angajaţi

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Musty de la Survivor România 2021 are un copil cu o artistă celebră! Dezvăluiri incendiare despre viața de familie a Războinicului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri