Semnele care iti arata ca barbatul tau este agresiv. La ce trebuia sa fie atenta Anastasia Cecati, tanara actrita ucisa brutal de sotul ei


Gelozia este boala grea, asa cum spune o vorba din popor. Se pare ca este si adevarata pentru ca multe crime se intampla din gelozie, asa cum a patit si frumoasa actrita Anastasia Cecati.

Descoperă semnele care trădează posibilitatea ca iubitul tău să fie un bărbat agresiv în timpul relaţiei.

1. Este foarte posesiv si gelos

Posesivitatea şi gelozia sunt doar două dintre caracteristicile principale ale bărbatului pasiv-agresiv. La început, el nu-şi manifestă aceste laturi, dar pe măsură ce simte că eşti îndrăgostită de el, îşi va arăta adevărata faţă. Iubitul tău nu suportă să ştie că ieşi cu prietenii tăi în oraş, este gelos dacă află că te înţelegi mai bine cu un coleg de şcoală sau de serviciu, te suspectează că îi faci ochi dulci vânzătorului de la colţ şi este gelos chiar şi atunci când vorbeşti la telefon cu o rudă apropiată?

Trebuie să fii atentă, deoarece acest comportament nu este normal într-o relaţie în care ar trebui să existe respect şi încredere între parteneri.

2. Încearcă să te schimbe

Nicio persoană nu ar trebui să încerce să o schimbe pe alta doar pentru că aşa vrea. Dacă partenerul tău obişnuieşte să îţi dicteze cu ce să te îmbraci sau îţi interzice să te machiezi ori să te aranjezi la salon, înseamnă că are manifestări de bărbat pasiv-agresiv, care aşteaptă doar o mică scâteie pentru a-şi manifesta pornirile agresive asupra ta. Nu-l lăsa să te schimbe, întrucât nu este stăpânul tău. Ieşi dintr-o relaţie care se anunţă încă de acum a fi nefericită şi toxică!

3. Are ieşiri violente

Certurile şi micile discuţii în contradictoriu sunt normale într-o relaţie, însă nu este normal ca bărbatul care spune că te iubeşte să aibă ieşiri nervoase. Trântitul obiectelor de perete sau de pardoseală, lovitul obiectelor cu pumnul, tonul violent folosit în timpul discuţiei cu tine, adresarea de injurii sau chiar ameninţarea cu bătaia sunt doar câteva dintre ieşirile nervoase de care el ar putea fi în stare. Mai târziu, acestea vor evolua în agresiuni fizice, dar nu trebuie să ajungi până acolo.

4. Dă vina pe tine pentru orice

Bărbatul pasiv-agresiv are tendinţa de a da vina pe cei din jur pentru toate lucrurile care se întâmplă în viaţa lui: dă vina pe părinţi pentru faptul că nu are un job bine plătit sau dă vina pe tine, pentru cine ştie ce nimicuri.

Cazul Anastasiei Cecati

Tanara actrita, model si cantareata, Anastasia Cecati, si-a gasit sfarsitul intr-un mod tragic. Ea a fost ucisa cu brutalitate de catre sotul ei, asa ca, ascensiunea ei a fost oprita la numai 31 de ani. Tanara devenise mama de curand, era model international, a jucat intr-un serial de succes in Romania si chiar si-a incercat norocul in muzica. Cu numele de scena Anastasia Cia, Anastasia Cecati a reusit sa ii impresioneze pe multi cu calitatile sale vocale.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Cum se face laptele de pasăre? Este cea mai bună prăjitură din lume!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri