SEMN RĂU: Ce înseamnă când te visezi mireasă. Cum poți interpreta visul


Vezi mai jos ce înseamnă când te visezi mireasă și de ce trebuie să ții cont de aceste vise în viața de zi cu zi.


In articol:

Probabil că nu există femei care să nu fi visat măcar o dată că sunt îmbrăcate în mireasă. Dar iată ce înseamnă când te visezi mireasă.

Dicționarul de vise explică ce înseamnă acest vis, care poate avea mai multe semnificații. Psihologii și tradiția populară interpretează în mod diferit acest tip de vis.

Ai visat o mireasă sau chiar că erai tu mireasa? Iată, de fapt, ce înseamnă acest lucru. Tradiția populară vine cu multe explicații atunci când este vorba despre acest vis. Se spune că dacă te visezi îmbrăcată în rochie de mireasă este un semn rău, de moarte.

În plus, multe femei visează că se mărită în vis cu un bărbat bătrân. Acest lucru este un semn că vor avea de luptat cu multe griji, boli și neplăceri în viața de familie.

Ce înseamnă când te visezi mireasă. Visul înseamnă ghinion

Ce inseamna cand te visezi la nunta ta

Ce inseamna cand te visezi la nunta ta, potrivit specialistilor

[Sursa foto: PixaBay]

Atunci când te visezi îmbrăcată în rochia de mireasă, se spune că ascunzi sentimente de inferioritate și că nu îți dorești ca acest lucru să iasă la iveală.

Rochia de mireasă din vis și un eveniment negativ care se petrece la nuntă mai indică și griji, probleme de sănătate sau că cineva este în pericol de moarte.

Dacă visezi că ești la o nuntă și chiar tu ești mireasa, acest lucru indică și o atitudine ascunsă din subconștient în cazul în care treci printr-o perioadă stresantă și încărcată.

În tradiția populară românească, mireasa în vis este un semnal de alarmă și un vis care prevestește un rău.

Poate fi un semn de moarte.

Persoanele care se visează în rochia de mireasă și că își aleg bijuteriile pe care le poartă se spune că vor avea parte de o bucurie legată de un eveniment ce va avea loc în familie.

Ce inseamna cand un barbat viseaza o mireasa

Iata ce inseamna cand un barbat viseaza o mireasa 

[Sursa foto: PixaBay]

În schimb, în tradiția arabă, se spune că femeile care se visează dansând în rochie de mireasă se vor căsători în curând ori că cineva apropiat se va căsători în viitorul apropiat.

Hindușii cred că dacă te visezi îmbrăcată în rochie de mireasă și condusă spre altar, este posibil ca cea mai mare dorință să devină realitate.

Dacă ești deja căsătorită și te visezi în rochie de mireasă, acest lucru poate semnifica certuri și probleme în cuplu sau probleme de sănătate.

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi că plângi

Când un bărbat visează că sărută o mireasă, se spune că acest vis este considerat un semn bun și că în curând va avea parte de noroc și fericire în dragoste sau se va împăca cu prietenii săi.

Dacă visezi o mireasă moartă, acesta este un semn bun, iar în viitorul apropiat vei afla o veste bună și vei fi fericită.

Ce înseamnă când visezi mireasa pe cineva apropiat

Ce inseamna cand visezi mireasa pe cineva apropiat

Ce inseamna cand visezi mireasa pe cineva apropiat, potrivit specialistilor

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: DICȚIONAR VISE: Ce înseamnă când visezi sânge

Ce înseamnă când un bărbat visează o mireasă

Dacă visezi că duci spre altar o mireasă, ești pe cale să îți îndeplinești o dorință artzătoare.

O mireasă care plânge în vis indică faptul că în perioada următoare te vei căsători sau cineva apropiat din jurul tău se va căsători în curând.

O mireasă minoră în vis indică faptul că vei face ordine în lucruri vechi, vei da peste lucruri care âți vor trezi amintiri și îți vor aduce iar zâmbetul pe buze.

Un bărbat care visează că face dragoste cu mireasa lui indică faptul că are o aventură în viața reală. În schimb, dacă mireasa face dragoste cu un străin în vis, indică faptul că va da de necaz.

În cazul în care te visezi îmbrăcată în rochie de mireasă, însă nu îți poți vedea mirele, este semn că ai dușmani în grupul tău. La fel se întâmplă și în cazul în care un bărbat se visează îmbrăcat în mire și nu își poate vedea mireasa.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi bani

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi foc

CITEȘTE: De ce se învârte câinele după coadă

DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi păduchi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Adina Halas a spus totul! Ce i-a cumpărat George Burcea iubitei lui, Viviana Sposub: „ Cea mai tare informație ever”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri