Secretul pentru o maioneză pufoasă și delicioasă. Gospodinele pricepute prepară cea mai bună salată de boeuf


Salata de boeuf este nelipsită de pe masa românilor în perioada sărbătorilor. Chiar dacă este Paștele, Crăciunul sau Anul Nou, preparatul va fi mereu prezent, deoarece multe persoane optează pentru ea, pe lângă faptul că este delicioasă, nu este foarte complicat de preparat.


In articol:

Mulți români au pe masă de sărbători această salată, deoarece este de-a dreptul delicioasă, iar modul ei de preparare nu este deloc unul complicat. Dacă îți dorești să ai cea mai bună salată de boeuf pe masă, iată care este secretul pentru o maioneză pufoasă și delicioasă! Tot ce trebuie să faci este să folosești ingredientele de mai jos!

Citeste si: Rețetă de Mic dejun englezesc. Unele persoane spun că este micul dejun al campionilor și că nu vor începe ziua fără el!

Secretul pentru o maioneză pufoasă și delicioasă

Pentru români, salata de boeuf este un preparat care nu lipsește de pe masă, în pragul sărbătorilor. Fiecare gospodină are o rețetă de proprie, dar dacă vă doriți să aveți parte de o maioneză pufoasă și delicioasă, iată care sunt ingredientele de care trebuie să țineți cont.

Tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii de mai jos, pentru a prepara cea mai delicioasă maioneză. Va ieși exact cum îți vei dori și vei avea parte de cea mai gustoasă salată de boeuf de până acum.

3 ouă (două gălbenușuri fierte și unul crud).

250 ml ulei.

2 lingurițe muștar.

zeamă de lămâie.

piper măcinat.

Sare fină.

Citeste si: Secretul pentru un chec pufos. Secretul pe care îl folosesc gospodinele pricepute

secretul pentru o maioneză pufoasă și delicioasă

secretul pentru o maioneză pufoasă și delicioasă

[Sursa foto: shutterstock]

Mod de preparare

Pentru prepararea maionezei se vor folosi și telul și mixerul. Într-un bol se vor sfărâma cele două gălbenușuri fierte, iar apoi se adaugă gălbenușul crud. Ulterior se amestecă bine, cu ajutorul unui mixer sau cu ajutorul telului.

În timp ce se va amesteca, se va pune treptat uleiul subțire, iar apoi muștarul și se va continua amestecul, turnând ulei până în momentul în care se va încorpora tot. Maioneza trebuie să fie fermă și nu trebuie să cadă de pe paletele mixerului.

După ce încorporați uleiul, se asezonează maioneza cu sare și piper, după gustul fiecăruia. Ulterior, se toarnă și puțină zeamă de lămâie și se amestecă toate ingredientele cu o lingură de lemn. La sfârșit, se gustă maioneza, iar dacă mai este nevoie de vreun condiment, se poate adăuga oricând.

După ce ați trecut prin acești pași, salata va fi gata și bună de servit împreună cu cei dragi pe masa de Crăciun sau restul sărbătorilor. Poftă bună!

salata de boeuf

salata de boeuf

[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: Modalități creative de a folosi uleiul de cocos în regimul de sănătate și frumusețe


Abonează-te pe

Citește și:

Rețetă de supă cremă de cartofi și usturoi. Trebuie servită cu crutoane sau cu o felie de bruscheta!

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Rețetă de supă cremă de dovleac cu smântână. Este delicioasă și toată lumea o va aprecia!

Când trebuie pus borșul în ciorbă pentru a ieși senzațională. Multe gospodine fac o greșeală în timpul preparării

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri