Secretul pentru cea mai delicioasa carne la garnita! Uite cum se prepara!

Secretul pentru cea mai delicioasa carne la garnita! Uite cum se prepara!

Mancata ca atare, alaturi de garnituri, sau folosita in prepararea unor retete satioase, carnea la garnita nu trebuie sa lipseasca din camarile gospodinelor.

 

Carne la garnita: ingrediente
- carne de porc proaspata (pulpa, spata)
- carnati proaspeti de porc
- untura de porc
- boabe de ienibahar, foi de dafin (optional)
- sare
Se taie carnea de porc si carnatii in bucati potrivite. Într-o cratita adanca sau intr-un ceaun se topeste untura. La fiecare kilogram de untura, adaugam o lingurita de sare. Dupa preferinte se pot adauga si boabe de ienibahar si foi de dafin, dupa gust.  Prajim carnea la foc mic timp de aproximativ 90-120 de minute, in functie de cantitate.
Apoi, scoatem carnea cu o spumiera si adaugam carnatii, care se lasa la prajit la foc mic vreme de 30 de minute.
Dupa ce se rumenesc, scoatem carnatii si ii asezam, alaturi de carne, in vase de ceramica smaltuite sau in borcane curate si uscate. Se toarna untura peste carne si se da la rece. Carnea si carnatii in untura se pot consuma ca atare sau se pot folosi in alte preparate, in timp ce untura se poate folosi la gatit.
Sursa: Adevarul.ro

Carne la garnita: ingrediente 
- carne de porc proaspata (pulpa, spata) 
- carnati proaspeti de porc 
- untura de porc 
- boabe de ienibahar, foi de dafin (optional) 
- sare

Se taie carnea de porc si carnatii in bucati potrivite. Într-o cratita adanca sau intr-un ceaun se topeste untura. La fiecare kilogram de untura, adaugam o lingurita de sare. Dupa preferinte se pot adauga si boabe de ienibahar si foi de dafin, dupa gust.  Prajim carnea la foc mic timp de aproximativ 90-120 de minute, in functie de cantitate. 

Apoi, scoatem carnea cu o spumiera si adaugam carnatii, care se lasa la prajit la foc mic vreme de 30 de minute.

Dupa ce se rumenesc, scoatem carnatii si ii asezam, alaturi de carne, in vase de ceramica smaltuite sau in borcane curate si uscate. Se toarna untura peste carne si se da la rece. Carnea si carnatii in untura se pot consuma ca atare sau se pot folosi in alte preparate, in timp ce untura se poate folosi la gatit.

Sursa: Adevarul.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Oana Roman, mesaj direct către urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, care obișnuiesc să îi lase comentarii negative! Vedeta TV nu reușește să îi înțeleagă: "Pentru mine asta este foarte important!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Noi informații ies la iveală despre decesul artistului Jubilant Sykes. Fiul cântărețului de operă, suspect în moartea tatălui său, se confrunta cu probleme grave, iar PROBELE de la fața locului arată DETALII ȘOCANTE: "Este vorba de o..."

Interviu eveniment, sâmbăta aceasta, de la 23:00, la "40 de întrebări cu Denise Rifai" Nicușor Dan, Președintele României, omul cu funcția cea mai înaltă în stat, este invitat să răspundă celor mai arzătoare întrebări, aflate pe buzele tuturor

Dorobanțu o invită pe Veronica în camera roșie, iar Ahmed fierbe de gelozie! Incredibil ce se va întâmpla în ediția de joi, 11 decembrie, din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!