Secretul pentru cea mai buna ciorba de perisoare! Ce sa faci ca sa-ti iasa delicioasa!


Aceasta reteta de ciroba de perisoare este delicioasa si se prepara cu ingrediente naturale si simple.

 

Ingrediente:
600 g carne macinata
3 morcovi
2 cepe
1 ardei
200 g de smantana (cel putin 20% grasime)
un fir de pastarnac
o radacina de patrunjel
o telina mica
o gulie mica
6 linguri de orez
2 oua
o rosie mare
o lingurita de paprika dulce
verdeata (patrunjel, marar, leustean)
sare
piper
otet
zeama de lamaie sau bors
Mod de preparare:
1. Morcovii, ardeiul, pastarnacul, gulia, patrunjelul, ceapa se curata, se spala si se taie cubulete mici. Se pun legumele intr-o oala, se toarna 4 l de apa si se dau la fiert.
2. Separat, se pun la fiert 500 ml de apa. Cand apa clocoteste, se adauga 3 linguri de orez si se oparesc doua minute. Se scurge orezul si se clateste sub jet de apa rece.
3. Carnea macinata, orezul prefiert, cele doua albusuri de ou, a doua ceapa tocata foarte marunt, o mana de patrunjel verde tocat foarte fin, o lingurita de paprika dulce, sare si piper se adauga si se framanta pentru a obtine compozitia pentru perisoare. Se formeaza perisoarele, de preferinta cat mai mici.
Citeste continuarea AICI.

Ingrediente:

600 g carne macinata
3 morcovi
2 cepe
1 ardei
200 g de smantana (cel putin 20% grasime)
un fir de pastarnac
o radacina de patrunjel
o telina mica
o gulie mica
6 linguri de orez
2 oua
o rosie mare
o lingurita de paprika dulce
verdeata (patrunjel, marar, leustean)
sare
piper
otet
zeama de lamaie sau bors

Genial! De ce ar trebui sa pui unt de arahide in ciorba!

Mod de preparare:

1. Morcovii, ardeiul, pastarnacul, gulia, patrunjelul, ceapa se curata, se spala si se taie cubulete mici. Se pun legumele intr-o oala, se toarna 4 l de apa si se dau la fiert.

2. Separat, se pun la fiert 500 ml de apa. Cand apa clocoteste, se adauga 3 linguri de orez si se oparesc doua minute. Se scurge orezul si se clateste sub jet de apa rece.

Ce se intampla daca pui o bucata de mar in supa sau ciorba! Trebuie neaparat sa afli asta!!

3. Carnea macinata, orezul prefiert, cele doua albusuri de ou, a doua ceapa tocata foarte marunt, o mana de patrunjel verde tocat foarte fin, o lingurita de paprika dulce, sare si piper se adauga si se framanta pentru a obtine compozitia pentru perisoare. Se formeaza perisoarele, de preferinta cat mai mici.

Citeste continuarea AICI.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Marilena Cuciurean a făcut atac de panică la Survivor România! “Nu îmi simt mâinile!”

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Mariana, ciufulită și "înghesuită"… de un concurent al casei Puterea Dragostei! “Trage pantalonii jos!”

Prăjitura Kati. Sigur ai mâncat-o în copilărie și îți era dor de gustul ei

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 18 ianuarie 2021! O zodie poate face alegeri greșite în privința banilor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri