Secretele din paturile haremurilor sultanilor. Cum se pregateau femeile Orientului pentru amor

Cu ce ni se asociază în gând cuvântul harem? Fete frumoase, care stau  pe canapele şi sorb din şerbet, saune, unde concubinele sultanului îşi ung corpul cu uleiuri aromatice, bijuterii scumpe, lupta în care sute fete drăguţe se bat pentru atenţia stăpânului. Acest loc, îmbibat cu extaz, farmec, ispite, fluide feminine şi aromă de mosc.
 
În timp ce noi concurăm din toate puterile cu bărbaţii pentru drepturi egale, uneori uitând de esenţa lor, femeile orientului îi tratează pe bărbaţi ca pe nişte stăpâni. Ele utiliează tehnicile vechi care îi înctântă pe bărbaţi şi pentru mult timp îi transformă în robii iubirii.
 
1. Raiul păzit
 
Cel mai cunoscut harem a fosr în castelul Seral, din Istanbul. Era compus din 400 de camere spaţioase, unde trăiau peste 2000 de concubine.
 
Castelul era de dimensiunea unui oraş cu ziduri înalte. Locuitoarea acestui rai  putea să devină doar o femeie cu adevărat frumoasă, care trecut un casting exigent.
 
2. Preselecţia
 
În haremul sultanului niciodată nu ajungeau fete întâmplătoare. Exista un plan special,în conformitate cu care erau alese un anumit număr de blonde şi de brunete.
 
Cel mai mult padişahii orientali apreciau coapsele şi talia. Proporţia perfectă se considera 2/3 ( talia/ coapse).
 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri