PREVIZIUNI KARMICE: Usi inchise in nas, cumpene, dar si castiguri sufletesti. Karma neagra pentru o zodie


Previziuni karmice 12 – 17 iunie 2018. Va fi o zi a conflictelor interioare pentru unele zodii. Citeşte horoscopul pentru zodia ta şi află ce îţi rezervă astrele în această săptămână.

 

Previziuni karmice 12 – 17 iunie 2018. ZODIILE DE APĂ

 

Racii se simt plini de energie. Simt că sunt răsplătiţi în sfârşit pentru lucrurile frumoase şi pozitive pe care le-au făcut în viaţa lor în ultima vreme. Vor face tot ceea ce îşi doresc, pentru că totul le iese bine în această perioadă.

 

Scorpionii se simt singuri. Simt că nu se mai pot baza pe nimeni. Dacă nu ştiu de unde vine această convingere, sunt sfătuiţi să fie sinceri cu ei înşişi şi să descopere de unde vin acele idei. Cu siguranţă situaţia nu este chiar atât de gravă.

 

Peştii depind foarte mult de ceilalţi în această perioadă. Iar acest lucru nu este deloc pe placul lor. Dar, până se va rezolva totul, este indicat să îşi păstreze calmul şi să asculte ceea ce mai spun şi alţii. Uneori sfaturile venite din exterior pot fi tare utile.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri