Secretele celor mai sanatosi oameni din lume! Nu se imbolnavesc niciodata de cancer!


Secretele celor mai sanatosi oameni din lume! Nu se imbolnavesc niciodata de cancer!

Hunza, oamenii din Pakistan, se hranesc si traiesc in mod natural si sunt cunoscuti ca fiind unii dintre cei mai sanatosi oameni din lume.

 

Poti intalni foarte des un Hunza sanatos, trecut usor de varsta de 100 de ani, iar cancerul in cazul acestora este o boala care isi face aparitia extrem de rar. Unul dintre factorii cheie ai sanatatii lor este apa pe care o beau si, desigur, hrana lor de zi cu zi. Unul dintre alimentele lor preferate, o caracteristica distincta a dietei lor sunt caisele. Acestia le mananca proaspete vara si beau ulei de samburi de caise in timpul iernii.
Samburii de caise sunt scosi, macinati si prajiti, iar uleiul obtinut din acestia este utilizat la gatit, la diferite sosuri si ca lotiune de fata.
In medie, Hanza consuma zilnic aproximativ 50-75 de miligrame de vitamina B17 – in tarile dezvoltate majoritatea oamenilor nu consuma aceasta cantitate in pe tot parcursul anului!
Dorind sa se convinga de povestile auzite, oftalmologul Dr.
Allen E. Banik a facut alegerea de a-i vizita pe acesti oameni sanatosi si a publicat concluziile sale in raportul sau numit “Pamantul Hunza”: “Nu a durat mult pana am fost convins ca toate cele pe care le citisem erau cat se poate de adevarate. …le-am examinat vederea celor mai vechi Hunza, iar vederea lor era impecabila.”
“Unii dintre Hunza sunt atat de puternici incat, in mijlocul iernii, ca un exercitiu, acestia sparg gheata in mijlocul raului cu mainile goale pentru a inota sub gheata.”,
povesteste Dr. Banik. Alti vizitatori descriu exemple uimitoare ale unor oameni Hunza in varsta de 80, de 90 si chiar de 100 de ani, reparand drumuri de piatra sau zidurile teraselor de piatra. De asemenea, cei in varsta participa la jocuri de volei, impotriva tinerilor compatrioti aflati in jurul varstei de 50 de ani.
Cu exeptia oamenilor Hunza, exista alte doua grupuri de oameni care nu sufera de cancer.
In meniul eschimosilor si in cel al indienilor nativi, carnea este alimentul principal. In cazul acestora, principalul tip de carne este cea de cerb, suplimentata de o varietate de fructe de padure de sezon. Ceea ce este cel mai interesant este faptul ca in cazul acestora nu au fost semnalate cazuri de obezitate, in ciuda faptul ca acestia consuma mari cantitati de grasime de origine animala in fiecare zi. Cu toate acestea, atunci cand analizam meniul oamenilor Hunza, pe cel al eschimosilor si pe cel al indienilor nativi, putem constata faptul ca acestia mananca alimentele tipice mediului natural in care traiesc. Atunci cand analizam cu atentie profilul de nutrienti, putem observa foarte usor ca vitamina B17 este o prezenta constanta in dieta acestora.
Sursa: E-dimineata.ro

Poti intalni foarte des un Hunza sanatos, trecut usor de varsta de 100 de ani, iar cancerul in cazul acestora este o boala care isi face aparitia extrem de rar. Unul dintre factorii cheie ai sanatatii lor este apa pe care o beau si, desigur, hrana lor de zi cu zi. Unul dintre alimentele lor preferate, o caracteristica distincta a dietei lor sunt caisele. Acestia le mananca proaspete vara si beau ulei de samburi de caise in timpul iernii. Samburii de caise sunt scosi, macinati si prajiti, iar uleiul obtinut din acestia este utilizat la gatit, la diferite sosuri si ca lotiune de fata.

In medie, Hanza consuma zilnic aproximativ 50-75 de miligrame de vitamina B17 – in tarile dezvoltate majoritatea oamenilor nu consuma aceasta cantitate in pe tot parcursul anului!

Dorind sa se convinga de povestile auzite, oftalmologul Dr. Allen E. Banik a facut alegerea de a-i vizita pe acesti oameni sanatosi si a publicat concluziile sale in raportul sau numit “Pamantul Hunza”: “Nu a durat mult pana am fost convins ca toate cele pe care le citisem erau cat se poate de adevarate. …le-am examinat vederea celor mai vechi Hunza, iar vederea lor era impecabila.”

“Unii dintre Hunza sunt atat de puternici incat, in mijlocul iernii, ca un exercitiu, acestia sparg gheata in mijlocul raului cu mainile goale pentru a inota sub gheata.”, povesteste Dr. Banik. Alti vizitatori descriu exemple uimitoare ale unor oameni Hunza in varsta de 80, de 90 si chiar de 100 de ani, reparand drumuri de piatra sau zidurile teraselor de piatra. De asemenea, cei in varsta participa la jocuri de volei, impotriva tinerilor compatrioti aflati in jurul varstei de 50 de ani.

Cu exeptia oamenilor Hunza, exista alte doua grupuri de oameni care nu sufera de cancer. In meniul eschimosilor si in cel al indienilor nativi, carnea este alimentul principal. In cazul acestora, principalul tip de carne este cea de cerb, suplimentata de o varietate de fructe de padure de sezon. Ceea ce este cel mai interesant este faptul ca in cazul acestora nu au fost semnalate cazuri de obezitate, in ciuda faptul ca acestia consuma mari cantitati de grasime de origine animala in fiecare zi. Cu toate acestea, atunci cand analizam meniul oamenilor Hunza, pe cel al eschimosilor si pe cel al indienilor nativi, putem constata faptul ca acestia mananca alimentele tipice mediului natural in care traiesc. Atunci cand analizam cu atentie profilul de nutrienti, putem observa foarte usor ca vitamina B17 este o prezenta constanta in dieta acestora.

Sursa: E-dimineata.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

NOUTATE: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

CITEȘTE: Rețetă de bombe cu vișine. Nu necesită coacere

CITEȘTE: Cum faci ștrudelul de mere de 100 de ori mai bun ca la patiserie. Ăsta e secretul!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri