Secrete ale barbatilor pe care si-ar dori ca femeile sa le stie


Partenerul tau a fost crescut ca un barbat traditional, care indura stoic si nu-si exprima sentimentele? Ei bine, si acesti duri au secrete pe care ar dori sa le stie si femeia iubita!

1. Barbatii spun “te iubesc” prin gesturi

Mai ales in stadiile incipiente ale relatiei, care desi se arata a fi puternica, pasionala si sincera, barbatii isi exprima greu sentimentele de iubire. Insa doar pentru ca nu rostesc cuvintele magice ori de cate ori ar vrea femeile, nu inseamna ca nu-si manifesta iubirea.

Ei o fac prin gesturi, de la cafeaua pe care o fac ei dimineata si cu mirosul careia te trezesc la diverse reparatii pe care le fac in casa, chit sa se pricep sau nu. Fiecare gest mic spune, de fapt, multe pentru barbatii traditionali care ar dori ca si partenerele sa le vada adevarata importanta si, implicit, implicarea lor in relatie.

2. Barbatii isi iau angajamentele in serios

Multe femei se plang de faptul ca iubiti sau fostii parteneri nu s-au implicat cu adevarat in relatie. Ei bine, daca nu au facut-o, inseamna ca acestia nu au iubit cu adevarat. Pana una alta, poti sa imputi cuiva faptul ca nu iubeste? In schimb, barbatul care se daruiesc cu adevarat partenerei, chiar daca nu se exprima mereu verbal, isi ia in serios angajamentul facut, mai ales in ceea ce priveste decizia de a se insura.

Poate ajung mai greu in fata altarului pentru a spune “da”, dar – odata rostit cuvantul – ei sunt absolut siguri ca aceea este femeia alaturi de care vor sa imbatraneasca. Un studiu citat de WebMD arata ca 90% din barbatii casatoriti, daca ar putea sa se insoare din nou, ar alege aceeasi sotie.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri