Se redeschid restaurantele, barurile, cinematografele și sălile de jocuri de noroc! În ce oraș se ridică restricțiile?


Ca urmare a scăderii numărului de infectări cu noul coronavirus, restaurantele, cinematografele, barurile și sălile de jocuri de noroc se vor redeschide în Alexandria.


In articol:

În Alexandria, s-a înregistrat un progres în ceea ce privește rata infectării cu virusul SARS Cov-2 și s-a decis relaxarea măsurilor în sensul că restaurantele, cinematografele, cafenelele, sălile de jocuri de noroc, dar și sălile de spectacole vor fi redeschise.

Condiția reluării activității în aceste cazuri este ca în interior să nu fie primite persoane decât în limita a 30% din spațiul pus la dispoziție.

Decizia redeschiderii restaurantelor, cinematografelor, cafenelelor, sălilor de jocuri de noroc și a sălilor de spectacole va fi pusă în aplicare de miercuri, 20 ianuarie. Măsurile au fost relaxate datorită scăderii considerabile a numărului de infectări în Alexandria.

Rata de incidență înregistrată în momentul actual în Alexandria este de 1,5-3,00 infecții la mia de locuitori.

Citeste si: Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID-19! Cât durează imunitatea?

Cristian Tudor Popescu: „Pentru redeschiderea școlilor, profesorii ar trebui să se vaccineze!”

scăderea numărului de infectări cu coronavirus în Alexandria
scăderea numărului de infectări cu coronavirus în Alexandria

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a precizat, vineri seară, la Digi24, că orice cadru didactic trebuie să gândească rațional în relația cu elevii și ar trebui să se vaccineze: „La școală se face știință, nu se face poezie, pictură și nici muzică. Peste 50% dintre profesori nu vor să se vaccineze”, a argumentat Cristian Tudor Popescu.

Citeste si: Unde ne putem vaccina împotriva COVID-19? Iată cele 8 centre din București!

„Noi ne confruntăm, din păcate, în clipa de față, cu propoziții formal nedecidabile, nu cu adevăruri sau neadevăruri raționalizate – cu acelea poți să intri în contact, poți să le argumentezi, să le contraargumentezi, să le legi, să ai o dispută.Ce

dispută să am eu, în clipa de față, cu un profesor care nu se vaccinează? Un profesor, nu vorbesc de un cetățean obișnuit, căci un profesor este o persoană ținută a avea o pregătire științifică. La școală se face știință, nu se face poezie, pictură și nici muzică. Profesorul de muzică nu este Mozart, este un om de știință,  a declarat CTP.

 


Abonează-te pe

Citește și:

De ce virusul Covid nu se extinde la toţi membrii unei familii, deşi locuiesc în aceeaşi casă? Explicaţia uluitoare a medicului Beatrice Mahler!

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

OMS face anunțul teribil! Noile tulpini ale COVID-19, depistate în zeci de țări

Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID-19! Cât durează imunitatea?

Raed Arafat, decizie radicală! Românii, în carantină pentru 14 zile!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

|| NOTEAZĂ || Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri