Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID-19! Cât durează imunitatea?


Raed Arafat a vorbit despre cel mai controversat subiect al momentului, imunizarea cu serul anti-COVID-19.


In articol:

Raed Arafat a făcut noi declarații despre vaccinul anticoronavirus și a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor românilor. Acesta susține că imunitatea câștigată în urma imunizării cu serul anti-COVID-19 se menține pe o perioadă de 6 până la 8 luni, acest interval de timp fiind în creștere, conform ultimelor informații.

Citeste si: Restricții dure pentru zeci de mii de români! S-a anunțat carantina până pe 8 februarie

Șeful DSU a mai adăugat că persoanele care au ales să se vaccineze în perioada testării vor fi puse sub observație timp de cel puțin doi ani, pentru a se vedea exact momentul dispariției imunității.

Raed Arafat: „Nimeni nu poate să spun ă că imunitatea durează trei ani pentru că vaccinul nu există de trei ani, ci de câteva luni!”

raed arafat despre cât dureaă imunitatea după vaccinul anticoronavirus

Citeste si: Traian Băsescu despre campania de vaccinare: „Ne îndreptăm spre o catastrofă! Nu e joacă!”

„La acest moment, până acum, din momentul în care am început să ne vaccinăm și de când au fost testările înainte știm că imunitatea continuă. Pentru că persoanele care au fost testate și au intrat în studii, ele în continuare sunt evaluate la numărul de anticorpi, la imunitate – dacă scade, dacă rămâne, dacă dispar anticorpii, dacă nu dispar.

Cu cât trece timpul mai mult și semnalele sunt că imunitatea este valabilă și acum înseamnă că timpul se prelungește.

Deci la acest moment chiar vreo 6-8 luni deja au făcut teste pentru cei care au fost vaccinați și nimeni n-a venit să zică – «Atenție, a scăzut!». Și cu cât timpul trece și testele demonstrează că anticorpii sunt prezenți, cu atât valabilitatea acestei vaccinări este mai lungă.

În acest moment cam asta putem zice pentru că nimeni nu poarte să vină să zică cu certitudine că imunitatea durează trei ani pentru că vaccinul nu există de trei ani, ci există de câteva luni.

Din cauza asta spunem că analiza pe durata imunității, dovada ei este trecerea timpului și testele care se fac pe cei care au participat la studii și care, din ce am înțeles, urmează să fie testați periodic timp de doi ani cel puțin”, a spus Raed Arafat într-o intervenție la Jurnalul de Seară de la Digi24.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Raed Arafat, decizie radicală! Românii, în carantină pentru 14 zile!

Soțul Monicăi Pop, ”umilit” de soție! Totul pleacă de la banii câștigați

Restricțiile se vor ridica pentru cei care se vaccineză anti-COVID-19 ? Heiko Maas, ministrul german de externe, declarație controversată!

Restricții dure pentru zeci de mii de români! S-a anunțat carantina până pe 8 februarie

Copiii se îmbolnăvesc de COVID-19! "Lucrurile nu sunt îmbucurătoare..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Cu ce se albește talpa la adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri