Scrisoarea inlăcrimată a unei mame pentru fiul ei. "Îmi pare rău că ţi-a fost mereu ruşine cu mine pentru că am un singur ochi."


O mamă işi iubeşte copii, indiferent de cum aleg să se poarte aceştia cu ea. Insă povestea pe care o vei citi iţi va arăta o lecţie de viaţă pe care nu o vei uita niciodată!

Îmi este aşa de dor de ţine. Mă gândesc numai la tine… Am auzit că va fi în curând reuniunea şcolii şi sper că poate vei ajunge şi tu şi atunci te voi vedea, dacă mai trăiesc până atunci. Dar nu voi veni la şcoală… pentru tine, că să nu te pun într-o situaţie jenantă. Îmi pare rău că am un singur ochi şi că am fost mereu subiect de ruşine pentru ţine în copilăria ta. Vezi tu, când erai foarte mic, ai fost implicat într-un accident rutier şi ţi-ai pierdut un ochi. 

Eu, mama ta, nu am suportat gândul că tu să rămâi doar cu un singur ochi, aşa că ţi-am dat, prin operaţie, unul din ochii mei. Aşa tu urmă să vezi şi să te bucuri de lume cu doi ochi, că toată lumea, aşa cum meritai. Nu am fost niciodată supărată pe tine cât ai fost copil, indiferent ce făceai sau spuneai.  Ai fost mândria mea mereu. Ştiu că de câteva ori tu te-ai supărat pe mine. Mi-am spus “pentru că mă iubeşte şi îi pasă, de aceea s-a supărat”. Îmi este dor de vremurile în care tu erai mic şi erai mereu lângă mine.

Îmi este aşa de dor de ţine. Te iubesc. Însemni toată lumea pentru mine.”

Toată lumea mea s-a zdruncinat şi răsturnat, de parcă acum m-am trezit dintr-un vis urat care a durat… toată viaţă mea. Am plâns mult pentru cea care a trăit pentru mine şi prin mine… mama mea. Nimic şi nimeni vreodată nu va putea şterge din sufletul meu vinovăţia pe care o simt pentru că am judecat totul după aparenţe.

Am decis să împărtăşesc povestea mea de viaţă tuturor care vor să o citească, în speranţa că pot ajută oameni din orice colţ de lume să nu cadă în capcană mea, aceea de a judecă pe cei din jur şi a nu-i cunoaşte cu adevărat niciodată.

“Fii bun şi blând cu oamenii. Fiecare duce o lupta grea.” Maica Tereza


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme. Vedeta de televiziune joacă în noul clip al soțului ei, Tavi Clonda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri