Scene înfiorătoare! O cântăreață celebră a murit pe scenă. Ultimele clipe de viață au fost filmate VIDEO


O cântăreață din Rusia a murit! Aceasta și-a dat ultima suflare chiar pe scenă. Ultimele clipe ale artistei au fost în fața publicului.


In articol:

Cei veniți la concert au rămas speriați de cele petrecute sub ochii acestora.

Faniya Khalioullova a deschis concertul Ansamblului «The Immersive Stars», unde a fost lider și a căzut dintr-odată în timp ce cânta piesa. Doctorii care au ajuns la fața locului, au spitalizat-o pe actriță, dar, din păcate, nu a fost cu putință să fie salvată. Potrivit medicilor, cauza morții este atac de cord”, potrivit unui mesaj oficial, titrează naaju.com.

O cântăreață din Rusia s-a stins din viață pe scenă, sub ochii celor veniți la concert!

Citeste si: Un milion de români au 10.000 de lei ÎN CONT şi nu ştiu de ei! VEZI dacă eşti PE LISTĂ!

Cântăreața Faniya Khalioullova și-a dat ultimul suflu pe scenă! Scene înfiorătoare s-au petrecut sub ochii celor veniți la concerte.

Pe filmarea în cauză se poate observa cum artista de 53 de ani se prăbușește pe scenă, în timp ce cântă. Aceasta nu a fost doar o cântăreață, a fost și profesor și lider al ansamblului muzical „Kargigach” , ” Unexpected stars ” și național Tatar festivals.

Citeste si: Andreea Mantea s-a întors în România: "Am venit prea târziu. Mi-a zis că nu mai poate fi salvată. Am avut dureri groaznice"

Întregul oraș este zguduit și șocat de moartea Faniyei. A fost o cântăreață și o profesoară extrem de devotată”, a spus capul ministerului culturii regionale din Ulyanovsk, Yevgenia Ulyanova.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Cum îți prepari acasă masca de față din avocado, banană și ulei de măsline

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri