SCANDAL MONSTRU la Puterea Dragostei. Roxana, prinsă la mijloc! ”M-a amenințat cu bătaia”


SCANDAL MONSTRU la Puterea Dragostei. Roxana, prinsă la mijloc! ”M-a amenințat cu bătaia”

Cristian Grigorescu, fost concurent la ”Puterea Dragostei”, și Alex Turcu sunt... la cuțite, tensiunile dintre cei doi, deși nu mai sunt în show-ul moderat de Andreea Mantea fiind mai grave ca niciodată, totul pornind de la relația de amiciție pe care o are Roxana de la ”Puterea Dragostei” cu cei doi tineri.

Mai exact, susține Cristian Grigorescu, de curând a fost amenințat de Alex Turcu din cauză că ar fi prea apropiat de Roxana de la ”Puterea Dragostei”. ”Am avut o disputa cu Alex Turcu, concurentul din sezonul 2 de la Puterea Dragostei. Ideea e ca eu am filmat cu Roxana Buzoiu doua vloguri, iar el, din gelozie, m-a amenințat cu bătaia, cum că eu aș cauta “car#$%” cu ea. Mi se pare penibil ceea ce face amenințându-mă cu bătaia”, ne-a spus Cristian Grigoirescu d ela ”Puterea Dragostei”, aducând și o serie de mesaje ca dovadă a spuselor sale. Iar din mesajele schimbate de cei doi, dacă sunt eliminate înjurăturile și amenințările cumplite, se poate înțelege că Alex Turcu susține că Roxana de la ”Puterea Dragostei” ar umbla cu el. Iar din mesajele vocale trimise de Alex Turcu se poate observa că reproșurile acestuia la adresa lui Cristian Grigorescu sunt legate de amiciția pe care acesta ar avea-o cu Roxana de la ”Puterea Dragostei”, primul considerând că ar fi trebui să fie întrebat dacă i îi permite să lucreze cu fosta concurentă, sugerând că el ar fi singurul care decide în situația cu pricina, iar Roxana i-ar fi supusă...

Succesul pe care l-a avut, în rândul emisiunii ”Puterea Dragostei”, i-au adus Roxanei un adevărat titlu de glorie, mai ales că focoasa fostă concurentă a avut relații mai mult sau mai puțin serioase cu mai mulți dintre cei care au apărut în primul sezon al emisiunii, printre aceștia numărându-se și cel care a câștigat, Bogdan Mocanu, dar și Iancu Sterp.

 


Citește și:

Nelu Tătaru, primele declarații despre revenirea la starea de urgenta

Apariția în videoclipul lui Dani Mocanu a costat-o mult! Emily Burghelea a fost umilită pe internet

Tort Raffaello în doar 40 de minute! Rețeta fabuloasă cu care îți vei surprinde toți apropiații

Fiul lui Brigitte Pastramă se implică în scandalul momentului! I-a luat apărarea lui Florin Pastramă! „Te distruge psihic...”

Horoscop zilnic marți, 29 septembrie 2020. O zodie îşi întâlneşte marea dragoste!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Celebrul actor are coronavirus! Cum se simte Horațiu Mălăele, după ce a fost confirmat cu COVID-19?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri