Scandal în showbiz! Codin Maticiuc a făcut-o praf pe Margherita: „E mai urâtă decât la început!” Viorica din Clejani a reacţionat imediat


Codin Maticiuc le-a ironizat pe Margherita şi Viorica din Clejani după ce a spus că fiica familiei este urâtă.

Codin Maticiuc a publicat pe pagina lui de Instagram o imagine cu Margherita de la Clejani şi a criticat dur aspectul fizic al tinerei. 

 

„Margherita asta a fost foarte urâtă, apoi s-a operat şi a devenit mai drăguţă. Apoi s-a operat mai mult şi acum e mai urâtă decât la început”, a scris el în dreptul imaginii. 

 

Mama fetei, Viorica din Clejani, a văzut şi a comentariu lui Maticiuc şi nu s-a putut abţine să nu îi spună ceva. „Urât om eşti”, i-a transmis ea. „Haha. Da, ştiu. Şi mai sunt şi pitic în plus”, i-a răspuns el amuzat, după care a făcut publică toată conversaţia. 

 

 

În urmă cu puţin timp Codin a scris pe Facebook un mesaj legat de schimbul de replici pe care l-a avut cu mama Viorica.

Mai mult decât atât, el a ironizat numele Margheritei, poreclindu-le pe ambele femei „Primavera”, „Quatro Formaggi”, „Calzone”, „Prosciutto-Funghi”, toate denumiri de pizza.

 

 

„Bai, am pus şi eu un instastory story ieri despre Primavera asta. Mai pun acolo tot felul de prostii, voi îl ştiţi pe Codin ăsta de aici un pic mai serios.

Am spus “un pic”!

Imediat a intrat Calzone, mă-sa lu’ Quatro Formaggi să-mi amintească ca urâtul sunt eu, nu preţioasa ei de Prosciutto-Funghi. Râdeţi voi cu “funghi” dar chiar am auzit nişte vorbe.

 

Acum ce zic eu: mă-sa clar avea dreptate, vă şi las mai jos ce i-am zis. Plus că, na, i-am suparat copilul şi ea e mă-sa.

Dar cred că şi eu am dreptate cu ce ziceam. Aşa că, vă rog rar, ca sa se vadă dacă am dreptate: share dacă gândiţi ca mine”, a scirs Codin Maticiuc pe Facebook. 


Abonează-te pe

Citește și:

Adelina Pestriţu, vacanţă de vis în Dubai! Stă într-un apartament de 27.000 de euro pe noapte şi a pozat goală puşcă pe balcon

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Horoscop weekend 16-18 noiembrie 2018. După impulsivul Marte, acum şi Luna este în Peşţi! Cum îţi schimbă zilele?

Postul Crăciunului. Ce nu trebuie să faci în Postul Naşterii Domnului. Ce rugăciuni e bine să spui în timpul postului

Horoscop zilnic JOI 15 NOIEMBRIE 2018. De astăzi, Marte în Peşti până la Anul Nou!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
La ce este bun bicarbonatul de sodiu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri