Saveta Bogdan își dorește un copil, la vârsta de 77 de ani


Saveta Bogdan vrea să devină mamă din nou, dar și bunică.


In articol:

Saveta Bogdan, în vârstă de 77 de ani, a discutat despre ce planuri mari are pentru anul 2023. Interpreta de muzică populară este mamă, și așteaptă cu nerăbdare să prindă ziua în care își va vedea primii nepoți.

Saveta Bogdan își dorește să adopte un copil

Cătălina, fiica cântăreței, și-a făcut nunta în America, însă nu are în plan, momentan, să devină mamă deoarece are alte priorități. Respectiva situație nu o încântă sub nicio formă pe artistă, motiv pentru care a luat o hotărâre care a surprins o lume întreagă. În cadrul unui interviu, Saveta Bogdan a dezvăluit faptul că, deși are o vârstă destul de înaintată, dacă fata ei nu va aduce pe lume un copil, atunci ea vrea să devină mamă din nou.

Interpreta a ajuns la această decizie pentru că simte că mai are destul de multe lucruri de oferit, mai ales iubire. Așadar, hotărârea ei constă în adopția unui copil. Totodată, pentru a-și convinge și fiica să își dorească să devină mamă, pe cale naturală sau nu, Saveta Bogdan a menționat că, dacă va înfia un copil, îl va duce în America.

Citește și: „E însurat.” Saveta Bogdan s-a împăcat cu partenerul avocat. Care este motivul pentru care s-a despărțit de ambasador

Saveta Bogdan își dorește un copil, la vârsta de 77 de ani

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Vorbesc de rău de mine” Saveta Bogdan, acuzată că ar avea datorii

Așadar, copilul și Cătălina vor face cunoștință, iar dacă fiica sa și soțul ei vor avea dorința de a-l păstra, va fi o mare realizare, iar dacă nu, interpreta își asumă rolul de părinte și precizează că se va ocupa singură de creșterea și educația acestuia.

„Îmi doresc, în primul rând, să devin bunicuță. Ce să fac. Fata zice că ce am, acum cu războaiele astea… Ea are ideile ei. Eu nu-mi iau nădejdea de la Dumnezeu, că El nu mă lasă. Trebuie să-mi trimită și mie un nepoțel sau o nepoată. Să aibă și fata, că au două case, au de toate. Să aibă moștenitori. Dacă nu, eu le-am spus, înfiez un copil și-l cresc eu. Așa mi-am pus în gând, înfiez un copil, îl iau cu mine și îl duc acolo, la ei. Dacă vor să-l oprească bine, dacă nu, nu”, a declarat Saveta Bogdan, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: „Nu mă interesează”. Marcela Fota, criticată după ce s-a aflat că are un nou iubit

Saveta Bogdan își dorește un copil, la vârsta de 77 de ani

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe

Citește și:

„E însurat.” Saveta Bogdan s-a împăcat cu partenerul avocat. Care este motivul pentru care s-a despărțit de ambasador

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

„Vorbesc de rău de mine” Saveta Bogdan, acuzată că ar avea datorii

„Nu mă interesează”. Marcela Fota, criticată după ce s-a aflat că are un nou iubit

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri