Sase alimente pe care un specialist in toxiinfectie alimentara nu le-ar manca niciodata


Unul dintre cei mai buni specialisti in toxiinfectie alimentara a nominalizat sase alimente pe care nu le consuma niciodata, printre care scoici sau fructe taiate, informeaza Daily Mail.

 

Bill Marler, un avocat din Washington, SUA, a petrecut ultimii 20 de ani studiind cauza imbolnavirii oamenilor cu bacteria E. coli, Salmonella sau alte afectiuni cauzate de obiceiuri alimentare, descoperind o serie de produse pe care nu le-ar consuma in veci.
Lista completa a lui Bill Marler cu alimente de evitat pentru a nu face toxiinfectie alimentara:
1. Scoici crude
2. Fructe sau legume taiate bucati si puse la vanzare
3. Seminte germinate
4. Carnea facuta in sange
5. Oua negatite
6. Lapte si sucuri nepasteurizate.
Sursa

Bill Marler, un avocat din Washington, SUA, a petrecut ultimii 20 de ani studiind cauza imbolnavirii oamenilor cu bacteria E. coli, Salmonella sau alte afectiuni cauzate de obiceiuri alimentare, descoperind o serie de produse pe care nu le-ar consuma in veci.

Lista completa a lui Bill Marler cu alimente de evitat pentru a nu face toxiinfectie alimentara:

1. Scoici crude
2. Fructe sau legume taiate bucati si puse la vanzare
3. Seminte germinate
4. Carnea facuta in sange
5. Oua negatite
6. Lapte si sucuri nepasteurizate.

Sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Anamaria Prodan, dezvăluiri INCREDIBILE: ce i-a spus Alexa, înainte să îl lovească!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri