Sarbatoare mare maine pentru romani! E cruce neagra in calendar! Ce trebuie sa faci!


Sfantul Haralambie este sarbatorit de catre Biserica Ortodoxa la data de 10 februarie a fiecarui an.

La cererea imparatului Sever, Sfantul Haralambie a facut multe minuni cu harul lui Dumnezeu. Din ele amintim ca a vindecat un om posedat de un duh rau de 35 de ani si a inviat un tanar, incat Galina, fiica imparatului s-a convertit si ea la crestinism.

Sfantul Haralambie a fost condamnat la taierea capului cu sabia. In timpul rugaciunii dinainte de moarte, cerurile s-au deschis si sfantul a vazut pe Hristos si pe ingerii sai. Sfantul Haralambie i-a cerut lui Dumnezeu sa aiba grija de locul unde vor ramane moastele sale, ca acel loc sa nu sufere niciodata de foame si de boli. Domnul i-a promis ca o sa-i indeplineasca dorintele si S-a ridicat la cer impreuna cu sufletul martirului Haralambie. A murit inainte de a fi executat.

S-a adeverit CUTREMURUL prezis acum cateva zile de clarvazatoarea Maria Ghiorghiu! Ce va urma: "Astfel de cutremure prevestesc unul mult mai mare..."

Sfantul Haralambie este cunoscut ca fiind aparator de ciuma si de foamete. Confirmarea o gasim in Acatistul inchinat lui: „Bucura-te, izbavitorule de ciuma si de foamete!“.

Istoria consemneaza ca oamenii au cerut ajutorul sau in diferite situati grele cum au fost „ciuma lui Caragea“, din 1813, dar si de foametea din vremea lui Alexandru Constantin Moruzi, din 1795.

Sursa: CrestinOrtodox


Abonează-te pe

Citește și:

Cea mai scurta rugaciune care se citeste in orice post! Asa scapi de necazuri!

Imagini șocante! O vedetă din România cântărește cât un COPIL!

Rugaciune pentru iertarea tuturor pacatelor celor de voie si celor fara de voie si pentru tot juramantul si blestemul

Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Cum sa te rogi cu adevarat ca sa scapi de griji si sa iti vindeci durerile crunte

Poveste INCREDIBILA de viata: "Mama s-a vindecat de CANCER prin aceasta rugaciune la Maica Domnului"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 22 ianuarie 2021! O zodie face prea multe sacrificii pentru persoana iubită!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri