Poveste INCREDIBILA de viata: "Mama s-a vindecat de CANCER prin aceasta rugaciune la Maica Domnului"


Poveste INCREDIBILA de viata:

O femeie s-a vindecat de cancer dupa ce s-a rugat in repetate randuri la Maica Domnului. A trecut prin chinuri cumplite, insa credinta a salvat-o.

Fiica femeii povesteste cum rezultatele analizelor erau foarte proaste, desi facea tratamente zilnic. Cu toate acestea, femeia s-a rugat incontinuu la Maica Domnului, s-a miruit cu mir de la Sfantul Nectarie si a crezut cu putere in mantuire.

"Vreau să mărturisesc câteva din minunile pe care Sfinţii Nectarie şi Efrem cel Nou, împreună cu Maica Domnului Pantanassa le-au făcut pentru mama mea, bolnavă de cancer.

Cele 10 simptome de cancer pe care toate persoanele le ignora!

Am aflat anul acesta că mama suferă de cancer. Lumea noastră, aşa cum o ştiam, s-a prăbuşit, iar eu, din persoana care nu citea un acatist decât o dată pe an, am început să citesc acatistele Sfinţilor Nectarie, Efrem cel Nou, Ioan Rusul şi acatistul Maicii Domnului la icoana Pantanassa, simţind o mare mângâiere sufletească. Împreună cu mama, citim permanent acatistele sfinţilor. De când am aflat de boală, nu a trecut zi în care să nu ne rugăm. Deşi făcea chimioterapie şi radioterapie şi se simţea foarte rău, mama n-a mai lăsat nici o zi din viaţa ei să treacă fără a citi acatistele sfinţilor.În cele mai urâte momente, sfinţii au fost alături de noi şi ne-au ajutat. Ne-am rugat mult şi pentru ca mama să nu mai fie nevoită să facă ultima şedinţă de chimioterapie. Aşa s-a şi întâmplat: doamna doctor a hotărât ca ultima şedinţă să fie anulată, din cauza faptului că organismul mamei era deja foarte slăbit.

Rugaciune catre Cuvioasa Parascheva! Implineste dorintele credinciosilor aflati la mare necaz

Chiar astăzi, mama a primit rezultatul examenului tomograf: în acest moment, nu au mai fost detectate celule canceroase. Ne rugăm în continuare pentru ca aceste celule canceroase să fi dispărut pentru totdeauna din organismul mamei şi le mulţumim din tot sufletul Sfântului Nectarie, Sfântului Efrem cel Nou şi Maicii Domnului Pantanassa că au fost alături de noi şi ne-au ajutat atât de mult, alinându-ne şi vindecându-ne suferinţele, atât pe cele trupeşti, cât şi pe cele sufleteşti.

Am simţit din plin şi ajutorul Sfintelor Parascheva şi Teodora de la Sihla, al Sfinţilor Nicolae, Gheorghe, Mina, Dimitrie, Ioan Gura de Aur şi al Sfinţilor Doctori fără de arginţi, Chir şi Ioan, Cosma şi Damian", a povestit fiica femeii.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ANGELA RUSU. "N-am crezut că o să mă mai mărit vreodată! Aveam o repulsie… După trei căsnicii…"

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Jodie Marsh s-a despărțit de Billy Collins Nuttall după trei ani de relație

Alexia Eram și Mario Fresh, pregătiți pentru pasul cel mare? Fiica Andreei Esca a prins buchetul la o nuntă

De ce se aruncă prima apă de la carne

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MARIUS MODOVAN: Cine este şi cu ce se ocupă soţul Angelei Rusu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri