Sanul stang al lui Kate Moss, sursa de inspiratie pentru crearea unei cupe de sampanie!


Sanul stang al lui Kate Moss, sursa de inspiratie pentru crearea unei cupe de sampanie!

Top-modelul Kate Moss, in varsta de 40 de ani, a acceptat sa-si "imprumute" sanul stang pentru a fi creat un mulaj pentru o cupa de sampanie, care va aparea in editie limitata, informeaza leparisien.fr.

 

Cea care va realiza mulajul ce va fi folosit pentru crearea unei cupe de sampanie in editie limitata este Jane McAdam Freud, descendenta a celebrului psihanalist Sigmund Freud, scrie MEDIAFAX.
Aceasta cupa de sampanie, intr-o forma unica, se va gasi doar in 30 de restaurante din Mayfair, un cartier celebru din Londra. Astfel, doar cativa norocosi vor avea ocazia sa bea sampanie din sanul- de sticla- al lui Kate Moss.
Cupa de sampanie va aduce un omagiu perioadei Art Déco, prin intermediul unei curbe foarte fine, care aminteste de eleganta unui piept bine proportionat. In plus, pe piciorul cupei de sampanie va fi inscriptionat autograful top-modelului britanic.
De asemenea, aceasta opera de arta este un omagiu adus istoriei Frantei. Astfel, se aminteste de legenda, potrivit careia s-ar fi creat un pahar dupa forma sanului reginei Maria Antoaneta, din care aceasta bea lapte, un simbol al fertilitatii.
Utilizarea sampaniei in aceasta cupa nu a fost verificata, insa o copie a obiectului se afla la Muzeul National de Ceramica din Sèvres.
Cupa de sampanie creata dupa sanul stang al lui Kate Moss va costa 2.650 de euro.

Cea care va realiza mulajul ce va fi folosit pentru crearea unei cupe de sampanie in editie limitata este Jane McAdam Freud, descendenta a celebrului psihanalist Sigmund Freud, scrie MEDIAFAX.Aceasta cupa de sampanie, intr-o forma unica, se va gasi doar in 30 de restaurante din Mayfair, un cartier celebru din Londra. Astfel, doar cativa norocosi vor avea ocazia sa bea sampanie din sanul- de sticla- al lui Kate Moss.

Cupa de sampanie va aduce un omagiu perioadei Art Déco, prin intermediul unei curbe foarte fine, care aminteste de eleganta unui piept bine proportionat.
In plus, pe piciorul cupei de sampanie va fi inscriptionat autograful top-modelului britanic.

De asemenea, aceasta opera de arta este un omagiu adus istoriei Frantei. Astfel, se aminteste de legenda, potrivit careia s-ar fi creat un pahar dupa forma sanului reginei Maria Antoaneta, din care aceasta bea lapte, un simbol al fertilitatii. Utilizarea sampaniei in aceasta cupa nu a fost verificata, insa o copie a obiectului se afla la Muzeul National de Ceramica din Sèvres.

Cupa de sampanie creata dupa sanul stang al lui Kate Moss va costa 2.650 de euro.

 


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

NOUTATE: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

CITEȘTE: Rețetă de bombe cu vișine. Nu necesită coacere

CITEȘTE: Cum faci ștrudelul de mere de 100 de ori mai bun ca la patiserie. Ăsta e secretul!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri