Sano România vine cu soluţia perfectă pentru o bucătărie strălucitoare şi te provoacă la concurs!


Vara aceasta, Sano România a pregătit o nouă campanie media, dedicată gamei Sano Forte Plus.

Când distracţia gătitului a luat sfârşit, gama Sano Forte Plus vine în ajutor cu formule concentrate sub formă de Spumă sau Gel, ideale pentru curăţarea şi degresarea vaselor şi a suprafeţelor de gătit.

Sloganul campaniei, "Campionii îndepărtării grasimii arse!” te provoacă să alegi soluţia Sano Forte potrivită şi să te bucuri de o bucătărie strălucitoare!

Descoperă spotul campaniei aici:  You Tube şi website-ul de prezentare aici: Web

Iar pentru iubitorii de selfie zâmbăreţ am pregătit un concurs cu premii speciale, dedicate curăţeniei în bucătărie. Detaliile pe pagina de Facebook Sano Romania.

 

Campania o puteţi urmări pe cele mai cunoscute canale TV, în mediul online, în publicaţiile de specialitate dar şi în magazine, marcată la raft.

Sano FORTE Plus
Pulverizator, 750ml
Pulverizator, 500ml* (*disponibil în curând)

Detergentul degresant SPUMĂ îndepărtează grăsimile arse şi murdăria oferind o curăţare rapidă fără înmuiere (timp de acţiune 2-3 minute).

Se aplică prin pulverizare. Este ideal pentru suprafeţe medii şi mari: grătare, plite, pereţi de ceramică, cuptoare, aragazuri, tăvi, etc. Se aplică mult mai uşor pe aceste suprafeţe datorită formulei sale spumă lichidă. Cu o concentraţie mai mare de sodă caustică, formula curăţă eficient chiar dacă produsul este aplicat în mod dispersat. Pentru protecţia copiilor, produsul este dotat cu capac special.

Sano FORTE Plus
Gel Concentrat, 500ml

Cel mai nou detergent degresant concentrat, în formulă GEL, destinat curăţeniei din bucătarie. Acesta îndepărtează grăsimile arse şi murdăria. Datorită formulei vâscoase există un timp de contact mai mare al produsului cu suprafaţa de curăţat.

Se aplică cu buretele sau direct pe zona dorită. Este ideal pentru suprafeţele medii şi mici: oale, tigăi, vase termorezistente, cuptoare, aragaze dar şi a altor suprafeţe. Formula gel permite o acţiune mult mai precisă asupra murdăriei, fără să stropească alte zone. Produsul nu are un miros înţepător şi este extrem de eficient. De aceea este preferat şi utilizat frecvent în rutina de curăţenie a casei. Sano Forte Plus Gel Concentrat are o cantitate mai mare de agenţi activi de suprafaţă.

Produsele sunt disponibile în reţelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, în magazinele tradiţionale din apropierea dvs, dar şi online.

In Romania, SANO este prezent de mai bine de 15 ani si are un portofoliu de peste 400 de produse intr-o varietate de categorii: articole de toaleta si igiena personala, scutece pentru adulti si copii, produse de curatenie si mentenanta, detergent pudra, lichizi si balsamuri de rufe, insecticide si pesticide, produse din hartie si produse dedicate segmentului HoReCa si industrial.
Grupul Sano detine in Romania brandurile de cosmetica Careline si Natural Formula.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri