„Să nu întrecem măsura.” Mesajul emoționant al lui Iancu Sterp, la care mama Geta i-a atras atenția


Iată ce detaliu a făcut-o pe mama fraților Sterp să ofere o reacție, în urma mesajului transmis de Iancu Sterp!


In articol:

Deși s-a mutat destul de recent în Timișoara alături de partenera sa de viață, Iancu Sterp nu uită să-și ajute mama, de fiecare dată când prinde ocazia.

Indiferent că este vorba despre creșterea animalelor, sau despre treburile din gospodărie, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" reușește să se împartă între noua lui locuință, și casa părintească.

Dovada apare chiar în ultimele imagini postate de fratele lui Culiță, pe social online. Tânărul a postat mai multe fotografii în mijlocul naturii, în dreptul cărora a scris un mesaj emoționant. Iată ce reacție a avut mama Geta când a văzut totul!

Citeste si: Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni. Când a auzit ce a făcut adolescentul, s-a luat de el: „Păi dacă te vede cu mine în mașină acum?”

Mesajul emoționant al lui Iancu Sterp, la care mama Geta i-a atras atenția

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu mai vin deloc.” Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp în timp ce cânta. Femeia care nu l-a plătit i-a spart un microfon

Mesajul scris de Iancu Sterp, în urma căruia mama Geta a oferit o reacție

Iancu Sterp și-a emoționat admiratorii după ce a publicat pe platformele de socializare mai multe fotografii cu cățelul său. Pozele cu patrupedul au devenit într-un timp foarte scurt virale, iar mesajul tânărului, postat în dreptul fotografiilor, nu a putut trece neobservat: "Am cel mai bun prieten din întreaga lume!", a scris fratele lui Culiță. Totodată, comentariile fanilor nu au întârziat să apară. Cel mai apreciat a fost, însă, cel al mamei Geta, care nu s-a putut abține să nu-i ofere o replică fiului său mai mic, în văzul tuturor:

" Mama Geta: Să nu uităm că mă ai pe mine și pe frații tăi...
Iancu Sterp: Voi sunteți familia, care-i pe primul loc, normal. Apoi prietenii!", i-a răspuns Iancu mamei sale.

Citeste si: Ileana Sterp a plâns după ce a ieșit de la doctor. Sora fraților Sterp a fost agresată verbal: “Făcuse spume la gură.”

Mesajul emoționant al lui Iancu Sterp, la care mama Geta i-a atras atenția

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au logodit? Detaliul care ridică semne de întrebare

Mama Geta își pregătește fiul de însurătoare

După nunta de poveste a Getuței, mama lui Culiță Sterp este hotărâtă să-și însoare și fiul cel mic. Femeia își dorește ca Iancu să-și întemeieze cât mai rapid o familie, alături de partenera lui de viață, pe care o îndrăgește foarte mult.

"Mă bucur pentru ei, să dea Dumnezeu să-l însor și pe Iancu la anul, că eu sunt bucuroasă să se însoare. Familia pentru mine e pe primul plan. Așa concep eu, familia, copiii și să trăiești fericit până la adânci bătrâneți.(...) Mie nu îmi place când aud că se termină relații pentru că nu au mers. Nimeni nu-i perfect. Important e să fim sănătoși și să nu întrecem măsura cu nimic, dar dacă toate sunt cu măsură în viață și se respectă unul pe celălalt, e totul bine.", a declarat mama Geta, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: „O iubesc rău de tot.” Denisa Coțolan, gestul uimitor care l-a cucerit definitiv pe Iancu Sterp

Mesajul emoționant al lui Iancu Sterp, la care mama Geta i-a atras atenția

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni. Când a auzit ce a făcut adolescentul, s-a luat de el: „Păi dacă te vede cu mine în mașină acum?”

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au logodit? Detaliul care ridică semne de întrebare

Ce declară Mama Geta despre actuala fostului său bărbat. Tatăl copiilor nu și-a făcut apariția cu femeia lui la nuntă Getuței: “Și-a găsit o doamnă cu care stă.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri