Află din rândurile următoare care este rețeta de ciorbă de fasole a Gabrielei Cristea, pregătită de Tavi Clonda.
Gabriela Cristea traversează o perioadă dificilă din viața sa, confruntându-se cu probleme de sănătate. Cu toate acestea, vedeta nu își neglijează familia nici măcar în această perioadă dificilă, ci se ocupă cu atenție de treburile casnice. Prezentatoarea TV l-a coordonat pe soțul său în bucătărie pentru a pregăti o ciorbă de fasole cu afumătură.
„ Dragilor, să nu credeți că dacă stau acasă și sunt în convalescență, pentru că încă am probleme de sănătate, stau de pomană. Mi-a zis soțul că ar merge o ciorbă și fasole și i-am spus că îi fac ciorbă de fasole dacă va fi cu mâinile lui, pentru că altfel nu pot. Obosesc repede și pot doar să coordonez .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.
Ingrediente:
- fasole;
- afumătură;
- ceapă;
- morcovi;
- păstârnac;
- ardei roșu;
- țelină;
- o cutie de sos de roșii
Mod de preparare:
Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„ A pus de aseară fasolea la înmuiat și asta este deja a treia apă în care am prefiert fasolea. A opărit, de asemenea, afumătura și după aceea am pus-o la fiert și aici o să facem toată ciorba. Punem fasolea la fiert peste legume. A curățat și niște legume.