“Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei


Iancu Sterp și antrenorul său au povestit tot ce se află, de fapt, în spatele culiselor! Va mai lupta sau nu Iancu Sterp în cușca de MMA?


In articol:

Neînțelegerile apărute în ceea ce privește meciul pe care ar trebui să-l aibă Iancu Sterp și suma pe care el ar fi cerut-o la început a stârnit numeroase reacții în mediul online, motiv pentru care atât Iancu, cât și antrenorul său, Roby, au hotărât să lămurească problema, și să expună cu

exactitate toate informațiile, ca să nu mai existe loc de interpretări. În cadrul unui videoclip pentru YouTube, Iancu Sterp și antrenorul său au făcut declarații despre motivul pentru care Iancu nu mai dorește să intre în cușcă, deși au primit contractul cu următorul meci. În trecut, Iancu a intrat în ring cu Ricardo, fostul său coleg de la „Puterea dragostei”, dar și cu Ovidiu Neveu.

Citește și: Cel mai profitabil membru dintre frații Sterp pe platformele de socializare! Ce sumă de bani încasează Culiță Sterp anual din Youtube

Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Familia Sterp are un nou membru. Iancu și iubita lui i-au dat vestea mamei Geta

După ce tânărul a ieșit învingător în ambele meciuri, sub aplauzele asurzitoare ale admiratorilor săi, a aflat între timp că, de fapt, Ovidiu Neveu, cel pe care l-a învins din primele secunde ale meciului, a primit mult mai mulți bani din partea organizatorilor meciului, după ce și-ar fi exprimat refuzul de a mai intra în ring alături de el, chiar înainte de începerea meciului.

Această întâmplare l-a enervat foarte tare pe Iancu Sterp, dar și pe antrenorul său, care a hotărât să nu-și mai lase elevul să lupte pe sume de nimic și să primească din partea organizatorilor exact suma pe care o merită, în cazul în care își mai doresc ca fiul mamei Geta să mai intre în ring cu vreun adversar pe viitor.

Iancu Sterp, nedreptățit de organizatorii RXF

Deși au primit deja contractul cu următorul meci al lui Iancu Sterp, organizatorii RXF nu le-au dat niciun răspuns concret cu privire la banii pe care tânărul le-a cerut-o pentru a se lupta în continuare în ring, fapt pentru care a precizat că, de acum, este deja târziu să mai înceapă să se pregătească pentru un meci despre a cărei soartă nu știe dacă va mai avea loc, din cauza neînțelegerilor cu privire la suma de bani. Totodată, antrenorul lui Iancu Sterp a dezvăluit motivul pentru care a menționat că elevul său nu va lupta sub 300.000 de euro, informație pe care a susținut că Raul Dan a scos-o din context în cadrul clipului pe care l-a postat pe contul său de Tik Tok. 

Citește și: „Ca să vezi diferență...” Jador, replica oferită lui Culiță Sterp, când s-au întâlnit la petrecerea de majorat a unei tinere

Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: “Dumnezeu să-l ierte.” Culiță Sterp, mesaj emoționant la un an de la moartea lui Ion Șmecheru'. Familia Sterp încă îi simte lipsa tânărului

Roby: Suntem atacați foarte mult în ultima vreme, despre ăia 300.000 pe care îi cerem noi pe meciul tău. 300.000 aveam eu o discuție cu Raul Dan și îi explicam de ce nu e bine să lupte cu tine. Noi deja aveam primit contractul pentru următorul meci al tău, care era cu Albu Philip. El voia să lupte și i-am zis că nu se face așa.
Iancu Sterp: Pentru mine nu contează adversarul, eu doar nu m-am înțeles cu RXF la bani.
Roby: I-am explicat lui Raul Dan că nu e un adversar, că are zero meciuri. El a scos din contextul ăsta, că i-am spus că măcar să câștige niște bani, pune 300.000 de euro și luptă Iancu.
Iancu Sterp: Am văzut ăla, nu știu de ce ai spus asta.

Roby: Știi de unde? De la Dorian Popa.”

Iancu Sterp, mărturisiri despre banii pe care i-a cerut pentru a intra în ring

Iancu Sterp și antrenorul său au mai declarat că suma pe care au cerut-o pentru următorul meci este mult mai mică decât cea speculată în mediul online. Roby a pornit o mare controversă în momentul în care a glumit cu această sumă de bani, așa că acum au hotărât să vină în fața oamenilor pentru a le spune exact cum stau lucrurile și că, de fapt, Iancu s-a simțit nedreptățit de la primul meci cu Ovidiu Neveu, iar acum doar vrea să-i fie respectate contribuțiile pe care le-a adus în popularizarea meciurilor RXF.

Iancu: Așa a spus-o Roby, că așa i-a venit pe moment. Nu o să spun suma, dar este mult, mult mai mică.
Roby: Am vorbit cu cei din RXF și le-am zis suma noastră și noi de o lună și jumătate noi tot așteptăm.
Roby: Este vorba despre meciul cu Iancu, pe care l-a avut cu Ovidiu Neveu. În ziua respectivă, pe noi ne-au sunat cei din RXF că nu mai vrea să lupte. Noi ne-am dus la sală, eram pregătiți să luptăm, Neveu a ajuns la o oră și jumătate după ce au ajuns toți sportivii și am aflat că i-a șantajat și a fost plătit cu mult mai mulți bani.
Iancu: Cei de la RXF nu mi-au recunoscut treaba asta. După mult timp, după ce m-am enervat foarte tare. Mi-au spus că nu o să mai colaboreze cu ei. Omul ăla vă șantajează și acum îl băgați iar în gală. Eu sunt om cinstit, mereu l-am ascultat pe Roby.
Roby: Am aflat că în gala în care totul a fost făcut în jurul tău, alți luptători au primit mai mulți bani decât tine.
Iancu: Asta n-am înțeles nici eu. Cum poți să dai mai mulți bani unora care îți fac gala de râs și mie îmi dai ca la fraieri. Eu am zis că mă duc acolo să fie bine și ei mă iau de fraier.

Citește și: ”O să fim pe scenă alături de voi.” Ocupația lui Culiță Sterp, după ce a trebuit să-și anuleze cântările în străinătate. Artistul nu pierde vremea, partenera lui i-a dat de lucru

Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF

[Sursa foto: Captură YouTube]

Iancu Sterp, mesaj important pentru organizatorii RXF

Cu toate astea, Iancu Sterp a ținut să le ofere și un mesaj organizatorilor RXF. Tânărul a precizat că nu îl afectează deloc dacă nu va mai participă la luptă, accentuând ideea că i s-a făcut o mare nedreptate care nu s-a vrut a fi îndreptată până în acest moment.

Iancu: În cazul în care se uită cineva de la RXF la vlog-ul nostru, nu e o tragedie pentru noi că nu mai luptăm. Voi ați greșit față de noi.
Roby: Am aflat că s-au dat bani mai mulți. Vine gala asta în care Iancu de o lună jumătate așteaptă răspuns. Suntem blocați undeva pe la trei sferturi din suma pentru care ați zis că lupți. Vreau ca toți urmăritorii să înțeleagă de ce am cerut noi această sumă. Noi am cerut această sumă pentru că tu timp de trei luni trebuie să vii să te antrenezi, este o perioadă în care tu ai foarte multă treabă și pierzi niște bani.

Citește și: “N-aveți caracter, nu știți să vorbiți.” Iancu Sterp, suma uriașă pe care a cerut-o pentru a intra din nou în cușca MMA

Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF

[Sursa foto: Captură YouTube]

Iancu: Motivul principal este că chiar eu am fost acolo cel care a vândut cele mai multe bilete. Haterii să zică ce vor. Nu cer decât banii mei atunci. Îi plătiți pe ăia care vă fac gala de râs, păi ce facem aici? Eu cer doar banii mei, nu altceva.
Roby: Pentru unii poate e o sumă foarte mare, dar pentru tine e ceea ce meriți. Te-ai și antrenat și ai arătat cât ești de serios. Chiar dacă vin mâine și spun suma de bani, oricum Iancu nu va mai lupta în gala din februarie, pentru că nu mai are timp.
Iancu: Mai e un zvon, că cică nu mai vreau să lupt că mi-e frică să nu îmi stric reputația. Nu, mie să îmi dea banii care mi se cuvin și mă bat cu oricine acolo, chiar și cu un profesionist, chiar dacă pierd.”


Abonează-te pe

Citește și:

Cel mai profitabil membru dintre frații Sterp pe platformele de socializare! Ce sumă de bani încasează Culiță Sterp anual din Youtube

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Familia Sterp are un nou membru. Iancu și iubita lui i-au dat vestea mamei Geta

„Ca să vezi diferență...” Jador, replica oferită lui Culiță Sterp, când s-au întâlnit la petrecerea de majorat a unei tinere

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri