Să fie doar coincidenţă? Alina, soţia fostului principe Nicolae, într-o rochie la fel cu cea a lui Kate, ducesa de Cambridge!


Stilista care a ales ţinutele Alinei Binder, acum soţia fostului principe Nicolae, a sesizat asemănarea dintre cele două ”prinţese”.

Astfel, la o şedinţă foto realizată în august, pentru o revistă în care Alina şi fostul principe Nicolae vorbeau despre nunta ce avea sa aibă loc o lună mai târizu, tânăra purta la un moment dat o rochiţă albastră, cu buline albe, cu mâneci şi guleraş albe. Ei bine, stilista care a ales ţinuta a fost surpinsă plăcut să observe că Ducesa de Cambridge a purtat o ţinută identică, la jumătatea lunii noiembrie, la aniversarea Prinţului Charles.

”Un lucru ştiu sigur. Am intuiţie. În stânga, Alina Maria de Roumanie, imagine din pictorialul Nunta By Carmen Ioniţă, în dreapta, Kate Middleton, la ziua de naştere a Prinţului Charles. Două femei superbe. Totuşi, nu e o chestiune de ”Who wore it better”. E o chestiune de ”Who wore it FIRST!”, a comentat stilista Ecaterina Colasiz, la un colaj făcut cu cele două tinere îmbrăcate cu rochii la fel.

Alina, soţia fostului principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, este o tânără elegantă, care a impresionat mereu cu ţinutele sale. Şi la nunta ce a avut loc la Sinaia, la sfârşitul lunii septembrie, Alina a avut două rochii de mireasă spectaculoase, create de un designer român.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

4 joburi care te avantajează dacă ai un aspect fizic plăcut

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri