Kate Middleton a slăbit în timp record la 6 luni după ce a devenit mamă a treia oară. Cum a reuşit


Cum a reuşit Kate Middleton să slăbească atât de repede după ce l-a născut pe al treilea fiu, anul acesta, se întreabă toată lumea. La numai 6 luni după ultima naştere, ducesa de Cambridge are din nou o siluetă impecabilă.

Cum a reuşit Kate Middleton să slăbească atât de repede după ce l-a născut pe al treilea fiu, Louis, la 23 aprilie, este o întrebare pe buzele tuturor.
Soţia prinţului William a uluit publicul cu forma ei de invidiat la un eveniment organizat recent cu scopul susţinerii unui program pentru reuşita în sport. Jurnaliştii britanici au cercetat care sunt secretele ducesei care o ajută să-şi revină atât de repede la silueta ei de domnişoară după trei sarcini.

În afară de Louis, ea mai are doi copii, George, de 5 ani, şi Charlotte, în vârstă de 3 ani. În primul rând, Kate are mare grijă să aibă o alimentaţie sănătoasă. Zilnic consumă în principal seminţe de chia, legume, avocado, fructe de pădure şi proteine. Nu se atinge de dulciuri. La sfatul antrenoarei starurilor, Louise Parker, Kate a adoptat o dietă fără gluten şi consumă multe salate. Cel puţin o dată pe săptămână mănâncă numai alimente crude.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea de la Puterea dragostei, ipostază incendiară: „Mai vorbești cu Marius sau nu....”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri