E frumos, e deştept şi totuşi nu e cuplat? Top 10 motive pentru care bărbaţii rămân single


In caz că vă întrebaţi, nu toţi bărbaţii sunt evitanţi emoţional sau afemeiaţi. Există o listă întreagă de motive pentru care rămân single şi, cunoscându-le, poate reuşim să înţelegem mai bine anumite situaţii.

Teama de relaţie

Poate a trecut printr-un divorţ sau poate a crescut într-o familie toxică, iar modelul relaţiei dintre părinţi este ceva ce nu doreşte să repete. Şi ce cale mai bună decât să evite relaţiile cu totul? Deopotrivă, există şi cei care se cred veşnic în căutarea sentimentului perfect de îndrăgostire, pentru care relaţia este o corvoadă care le scade nivelul de oxitocină.

Primii pot învăţa cu răbdare că există şi alte modele relaţionale decât cele de care se tem. Ceilalţi au nevoie de maturizare, iar dacă ei nu ajung să simtă această nevoie, nu se va întâmpla niciodată.

Aspectul fizic… „necorespunzător”

Aici nu e vina nimănui. Ştim deja că natura ia decizii fără să ne întrebe, iar felul în care arătăm depinde în mare parte de gene. Dacă putem depune efort pentru a pierde din greutate sau pentru a avea un corp mai atletic, bărbaţii care suferă de calviţie sau cei care nu sunt foarte înalţi… nu prea au ce să facă.

Totodată, să nu ne imaginăm că ei nu sunt afectaţi de imaginea corporală şi, uneori, bărbaţii sunt complexaţi de aceste aspecte. Alături de persoana potrivită pot fi depăşite pentru că, nu-i aşa, noi femeile ştim să apreciem educaţia, galanteria, empatia unui bărbat mai mult decât pletele-i în vânt.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

EXCLUSIV Roxana Ionescu s-a căsătorit azi! imagini de la Starea Civilă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri