E frumos, e deştept şi totuşi nu e cuplat? Top 10 motive pentru care bărbaţii rămân single


E frumos, e deştept şi totuşi nu e cuplat? Top 10 motive pentru care bărbaţii rămân single

In caz că vă întrebaţi, nu toţi bărbaţii sunt evitanţi emoţional sau afemeiaţi. Există o listă întreagă de motive pentru care rămân single şi, cunoscându-le, poate reuşim să înţelegem mai bine anumite situaţii.

Teama de relaţie

Poate a trecut printr-un divorţ sau poate a crescut într-o familie toxică, iar modelul relaţiei dintre părinţi este ceva ce nu doreşte să repete. Şi ce cale mai bună decât să evite relaţiile cu totul? Deopotrivă, există şi cei care se cred veşnic în căutarea sentimentului perfect de îndrăgostire, pentru care relaţia este o corvoadă care le scade nivelul de oxitocină.

Primii pot învăţa cu răbdare că există şi alte modele relaţionale decât cele de care se tem. Ceilalţi au nevoie de maturizare, iar dacă ei nu ajung să simtă această nevoie, nu se va întâmpla niciodată.

Aspectul fizic… „necorespunzător”

Aici nu e vina nimănui. Ştim deja că natura ia decizii fără să ne întrebe, iar felul în care arătăm depinde în mare parte de gene.

Dacă putem depune efort pentru a pierde din greutate sau pentru a avea un corp mai atletic, bărbaţii care suferă de calviţie sau cei care nu sunt foarte înalţi… nu prea au ce să facă.

Totodată, să nu ne imaginăm că ei nu sunt afectaţi de imaginea corporală şi, uneori, bărbaţii sunt complexaţi de aceste aspecte. Alături de persoana potrivită pot fi depăşite pentru că, nu-i aşa, noi femeile ştim să apreciem educaţia, galanteria, empatia unui bărbat mai mult decât pletele-i în vânt.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

"Mi-aş dori să fiu femeia unui singur bărbat dar îmi place să mă culc cu mai mulţi" - Destăinuirile unei femei pe care mulţi am cataloga-o "uşoară"

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

"Soţul meu m-a învăţat să mă masturbez". Povestea femeii care a aflat că nu e niciodată prea târziu să descoperi plăcerea

Visa la o schimbare de sex, se prostitua în bordeluri şi a primit cadou un sclav cu un penis uriaş. Povestea singurului împărat transsexual

„Leşin de fiecare dată când am orgasm“. Povestea femeii care suferă de o boală înspăimântătoare


DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 23 octombrie 2021. Cum au arătat ţinutele din gală şi cine a luat nota minus… 1

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri