“S-a pus capăt oricărei divergențe.” Instanța a fost de acord cu cererea de divorț a Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a făcut primele dezvăluiri


Magistrații au hotărât desfacerea căsătoriei celor doi, din culpă comună.


In articol:

Judecătoria Buftea a luat hotărârea de a admite cererea de divorț în cazul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf, și să decidă desfacerea căsătoriei din culpă comună, nu din culpă exclusivă, așa cum a spus impresara.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată în 30 de zile.

Citește și: De ce a divorțat Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan: “Cel mai bine era să pun capăt atunci”

Instanța a fost de acord cu cererea de divorț a Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este ANAMARIA PRODAN Reghecampf. „Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri. Luni, l-am cerut de bărbat. Ne-am zis: 'Ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!"

Judecătorii a decis desfacerea căsătoriei Anamariei Prodan și a lui Reghe

După multe plimbări în instanță, judecătorii au luat o hotărâre privind divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Instanța a stabilit, în cele din urmă, să admită cererea de desfacere a căsătoriei și au decis ca cei doi să aibă custodie comună în privința fiului lor. Totodată, magistrații au stabilit orele de vizită și pensia alimentară pe care antrenorul va trebui să o dea de acum înainte.

"Admite în parte cererea reclamantului, Reghecampf Laurenţiu Aurelian, formulată în contradictoriu cu pârâta Reghecampf A.I. Admite în parte cererea reconvențională formulată de pârâta reclamantă, Reghecampf A.I., în contradictoriu cu reclamantul pârât, Reghecampf Laurenţiu Aurelian. Desface căsătoria încheiată la data de 14.06.2008 Clark SUA și înregistrata sub nr. … în Registrul Stării Civile al Municipiului Bucureşti Sector 2, din culpă comună a soților. Încuviințează pârâtei reclamante să păstreze numele dobândit în timpul căsătoriei, acela de "Reghecampf". Stabilește locuința minorului RLA, la mama. Autoritatea părinteasca față de minorul RLA, se va exercita în comun de ambii părinti. Obligă ambii părinți să ofere întreținere minorului, după cum urmează: mama, prin întreținerea în natură, constând în asigurarea celor necesare traiului precum și a cheltuielilor pentru educare, învățătura și pregătire profesională, iar tatăl este obligat la plata unei pensii de întreținere lunare, în cota 1/6 din venitul său net, începând cu data 07.02.2022 și până la împlinirea de către minor a vârstei de 18 ani ori până la intervenirea unei alte cauze de modificare sau încetare a obligației de plată a pensiei.(...) Admite în parte cererea reclamantului- pârât și obligă pârâta-reclamantă la plata cheltuielilor de judecată în favoarea reclamantului – pârât, în cuantum de 6.000 lei. Ia act ca pârâta – reclamantă își rezervă dreptul de a solicita cheltuieli judiciare pe cale separată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Buftea. Pronunțată azi, 18.11.2022, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.", scrie în decizia instanței.

Citește și: Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu, fostul ei soț, sunt în relații bune! Dezvăluirile impresarei: „Este unul dintre cei mai buni”

Instanța a fost de acord cu cererea de divorț a Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Anamaria Prodan vorbește despre un posibil iubit: “Am nevoie să fiu ținută în brațe”

Laurențiu Reghecampf, primele detalii despre divorț

În urma deciziei luate de judecători, Laurențiu Reghecampf a avut și o primă reacție privind divorțul de fosta lui soție, Anamaria Prodan. Acesta a declarat, de asemenea, că atunci când nu mai există comunicare, divorțul rămâne singura soluție.

"Consider că decizia instanței este bine-venită, în contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spațiul public cu privire la acest divorț. Nu a fost opțiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată, dar, până la urmă, s-a încheiat și această epopee. În principiu, niciun divorț nu este de dorit, dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluție. De altfel, sper că și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință, așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil.", a declarat antrenorul echipei Neftchi Baku, conform cancan.ro.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, mesaj subtil pentru Anamaria Prodan? „Va veni un moment când...”


Abonează-te pe

Citește și:

“Ea nu e moartă, prin tot ce a lăsat ea trăiește.” Elena Merișoreanu a cântat la parastasul Ionelei Prodan

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

De ce a divorțat Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan: “Cel mai bine era să pun capăt atunci”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au împăcat? "Amândoi întotdeauna"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Uneori nu e momentul potrivit pentru o relație.” Xonia și-a prezentat fostul partener de viață milionar părinților ei. Cântăreața face declarații despre o nouă șansă
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri