Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au împăcat? "Amândoi întotdeauna"

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au împăcat?
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au împăcat? "Amândoi întotdeauna"

Anamaria Prodan a uluit pe toată lumea cu o declaraţie laudativă despre Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan l-a criticat dur pe Laurenţiu Reghecampf în ultimele luni, dar se pare că impresara a revenit la sentimente mai bune faţă de fostul partener de viaţă. Vedeta a surprins cu o declaraţie în termeni laudativi despre antrenor, cuvinte pe care nicio persoană care a urmărit divorţul dintre cei doi nu s-ar fi aşteptat să le citească. Dar iată că, din nou, viaţa bate filmul.

Citeste si: "Mă bătea!" Anamaria Prodan, declaraţii neaşteptate la un podcast celebru

Anamaria Prodan, cuvinte de laudă la adresa lui Reghe: "Amintirile noastre de vis care vor dăinui forever" 

Și cu asta am spus tot, eu ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF. Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare, Reghecampf și Prodan vor rămâne în istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat în țara aceasta.


Restul … este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever.
El cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care există și care merge mai departe și mai puternic doar ÎNAINTE! Amândoi întotdeauna pentru copii obligatoriu unul și aceeași persoană! ”, a punctat Ana Maria Prodan.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Anamaria Prodan iubeşte din nou?

Anamaria Prodan trece printr-un divorţ dureros, dar a mărturisit că există un bărbat special în viaţa ei, care-i este alături. Impresara a vorbit despre începutul de poveste de dragoste pe care-l trăieşte la o emisiune online populară.

Citeste si: Dan Alexa a devenit tată pentru a treia oară: „Am o altă relație și un băiețel”

,, Este dintr-o altă lume, foarte de sus. Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă nu este perfect pentu copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă. E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat.Nu

ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege ”, a declarat impresara la emisiunea "Fiţă cu Adiţă".Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Povestea de viață a Mariei Tonciu. Cum a rămas însărcinată în liceu și cum a reușit să ascundă totul. „Așa s-a născut Andreea. Îmi era rușine să-i spun că eu am rămas gravidă.”

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”

Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! „Mi s-a părut că se pune în fața mea să mă intimideze!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Rebecca

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies