S-a inventat aplicatia care te invata sa fii fericit!


S-a inventat aplicatia care te invata sa fii fericit!

Aplicatia genereaza dupa fiecare conversatie si atunci când utilizatorul isi schimba locatia o intrebare despre felul in care acesta s-a simtit.

 

Persoana care foloseste aplicatia nu trebuie decât sa indice cu degetul, pe ecran, pe un semicerc, cam care este starea sa de spirit in legatura cu locul in care se afla sau cu o persoana cu care tocmai a vorbit.
"Este foarte simplu. Ce ati facut miercurea trecuta? Vedeti, nimeni nu mai stie. Întrebarea asta este. Nu mai stim ce am facut, daramite cum ne-am simtit. Aplicatia este doar un mic pas in incercarea de a te deconstrui si apoi reconstrui. Noi punem la dispozitie o unealta pentru ca cel care o foloseste sa isi dea seama cu mai multa precizie ce il face sa se simta mai bine. Dupa ce vede rezultatele, utilizatorul isi da seama cu cine si unde se simte bine si astfel il ajuta sa raspunda la intrebarea 'bun, dar de ce ma chinui eu in acea relatie'", a explicat, pentru AGERPRES, Dragos Birlea.
'Gimini este greierasul din urechea lui Pinochio, care ii spune ce e bine si ce e rau. Credinta noastra este ca, de fapt, fiecare din noi ne stim starile, in interiorul nostru, stim ce e bine si ce e rau si, de fapt, ce avem nevoie este un cadru pe care sa ne proiectam, sa ne vedem cu adevarat. Asa cum nu ne putem vedea fata fara oglinda, asa nu ne putem vedea fata sufleteasca fara o oglinda care sa ne spuna cum suntem.
Acest moodtracker marcheaza pur si simplu cum ne simtim. Am putea face asta si singuri, daca ne-am nota din timp in timp cum ne simtim. Atâta doar ca nu o facem. Şi si daca am face-o este foarte greu apoi sa faci niste statistici dupa aceste informatii', a mai spus Birlea.
Sursa

Persoana care foloseste aplicatia nu trebuie decât sa indice cu degetul, pe ecran, pe un semicerc, cam care este starea sa de spirit in legatura cu locul in care se afla sau cu o persoana cu care tocmai a vorbit."Este foarte simplu. Ce ati facut miercurea trecuta? Vedeti, nimeni nu mai stie. Întrebarea asta este. Nu mai stim ce am facut, daramite cum ne-am simtit. Aplicatia este doar un mic pas in incercarea de a te deconstrui si apoi reconstrui. Noi punem la dispozitie o unealta pentru ca cel care o foloseste sa isi dea seama cu mai multa precizie ce il face sa se simta mai bine. Dupa ce vede rezultatele, utilizatorul isi da seama cu cine si unde se simte bine si astfel il ajuta sa raspunda la intrebarea 'bun, dar de ce ma chinui eu in acea relatie'", a explicat, pentru AGERPRES, Dragos Birlea.

'Gimini este greierasul din urechea lui Pinochio, care ii spune ce e bine si ce e rau. Credinta noastra este ca, de fapt, fiecare din noi ne stim starile, in interiorul nostru, stim ce e bine si ce e rau si, de fapt, ce avem nevoie este un cadru pe care sa ne proiectam, sa ne vedem cu adevarat. Asa cum nu ne putem vedea fata fara oglinda, asa nu ne putem vedea fata sufleteasca fara o oglinda care sa ne spuna cum suntem. Acest moodtracker marcheaza pur si simplu cum ne simtim. Am putea face asta si singuri, daca ne-am nota din timp in timp cum ne simtim. Atâta doar ca nu o facem. Şi si daca am face-o este foarte greu apoi sa faci niste statistici dupa aceste informatii', a mai spus Birlea.

Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

Alina Sorescu, veste importantă în plin proces de divorț! Cine a câștigat custodia cele două fetițe: „Instanța a decis”

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Mirela Vaida se confruntă cu probleme de sănătate! Cum s-a afișat vedeta în mediul online: „Mi-am pus gluga-n cap, m-am chircit pe scaun”

Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre operațiile estetice. Câte intervenții și-a făcut de-a lungul timpului: „Ca să arăți bine trebuie să faci anumite lucruri”

100 provocări amuzante pentru jocul „Adevăr sau Provocare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Cum să fii feminină și să atragi toate privirile – Trucuri pentru o garderobă chic

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri